Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...


RaCes

Recommended Posts

jako to je jasny s tou vydrzi ku tomu, jak dlouho to vydrzi... ale strechu mit cervenou nechci ale chci ji mit bilou ale na bilo se mi to strikat nechce protoze az to budu prodavat tak aby to pak treba jeste nekdo chtel... nemusi se to libit vsem..ale asi se na to vyprdnu a soupnu tam folii a budu doufat ze se mi neodlepi.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak je jasny, že nemá smysl dávat tu čirou na tak stary auto v puvodnim laku, ale když dělá někdo novej lak (nemyslim zrovna tu střechu), tak to neni tak špatná investice.

V tvym připadě bych volil stejně lak na tu střechu místo té bílé fólie. Za pokus, ale stojí zjistit si v okolí kolik by stál lak a kolik fólie a pak bych řešil třeba podle peněz tu levnější variantu a taky to, jak dlouho chceš auto ještě mít ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rozdíl nejvíc že to jde od spoda, zatahuje a rychlejc se to vytočí...další... daleko líp to pobírá rozjezd třeba na 2,3,4podtočenej motor tak se to sebírá hned volnoběch to drží uplně v poho cca 950 akorád tam mám přehozený hadice tak to ještě neska přehodím a pak teprve to bude správně samozdřejmě zvuk je znát ta klapka je slyšet dost když se to sešlápne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

měl jsem tam špatně zapojenou hadičku která měla bejt před klapkou a já jí měl až do sání za, tam měla bejt zaslepka tak sem to přehodil:-) kvalitní svíčky= lepší zapálení a vyhoření směsi větší detonace jsou poznat obyč a nějake lepší svíce. snížit halavu nic složiteho až budeš dělat těsnění pod hlavu tak jí vem cca o 5-7desetin stejnak se nechává zarovnávat nebo je to lepší

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...