Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktuální fotky našich miláčků...

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: RaCes

marisw co mas proti mojim pukllicam mne sa pacia mal som doma aj original ale tie sa mi nepacili tieto mi viac vyhovuju tak co s tym mas taky velky problem ... :bacha:roker

ti je závidí:D

Odesláno
Původně zaslal: Alesek

To se budu těšit:)

Jak sem slíbil, tak konám :-D

Dneska ke mě domů dorazily 2 balíčky... Jeden z daleké země :D, druhý z ČR :) A helemese co bylo uvnitř :D Přihazuji ještě foto stěračů, dostaly totiž nový lak + zbrusu new grafitové umičky :-) A aby toho nebylo málo, tak dnes či zítra jedu pro barvu a budeme dělat autíčku nový kabát ;) nechte se překvapit...

543714_vciky_001.jpg 543715_vciky_005.jpg 543716_vciky_006.jpg 543717_vciky_007.jpg

543718_vciky_010.jpg 543719_vciky_011.jpg 543720_vciky_012.jpg 543721_vciky_014.jpg

Jo a ještě jsem zapomněl zmínit že sem pořídil taktéž něco na \"auto-sebeobranu\" :-D, neb seč jsem povaha klidná a rozvážná, tak situace se občas mohou vyhrotit a jakmile by mi někdo \"sahal\" na autíčko, tak hnáty přerážim :D

[upravil dne 21.7.08 kujon106]

Odesláno

kujon106: S tím přerážením nohou úplně souhlasím, včera mi do miláčka zezadu ťuknul nějakej vůl s rezatou fiestou a taky domluva nestačila. Naštěstí mi nepřerazil nárazník.

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

A zas se v tom reje ten kluk a zas :D :D

Už nevíš kde bys co oddělal aby to bylo lehčí?:D

[upravil dne 22.7.2008 čakom]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...