Lentilka Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 zdarec, nevíte kde bych sehnal kryty těch děr jak jsou uprostřed alu disku? na netu jsem to našel jen na ebay... diky Citovat
Zila Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 pneuservis a www.elektrony,cz [upravil dne 28/3/08 Zila] str.bmp Citovat
Ticcino Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 No vidíš, koupíš Ronaly, objednáš krytky Enzo a ušetříš Citovat
Lentilka Odesláno 29. březen 2008 Autor Odesláno 29. březen 2008 jee diky moc:) ja už je chtěl vyřetat z kanystru přilepit a nalepit nálepku peugeot... Citovat
susta Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 Kamos me ma v pondeli dovezt krytky se znakem Peugeot tak je pak vyfotim a dam to sem Citovat
Lentilka Odesláno 30. březen 2008 Autor Odesláno 30. březen 2008 susta: ja už koupil samolepky ale kdyžtek je hodim na aukro:D radši bych origo:) Citovat
Lentilka Odesláno 30. březen 2008 Autor Odesláno 30. březen 2008 jo a na tech elektrony.cz jsou i dostřeďovací kroužky nebo jak se to jmenuje... tak jsem si měřil kolo a na napravě mam 65mm a na disku jsem to nemohl šuplerou změřit, nevíte kolik mm je ET18? Citovat
Ticcino Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Původně zaslal: Lentilka jo a na tech elektrony.cz jsou i dostřeďovací kroužky nebo jak se to jmenuje... tak jsem si měřil kolo a na napravě mam 65mm a na disku jsem to nemohl šuplerou změřit, nevíte kolik mm je ET18? Počkej, počkej, co to motáš? Kroužkům se říká středící. ET18 znamená 18mm zális. To s průměrem díry na disku nemá vůbec nic společnýho. Podívej se na disk nebo na fakturu nebo na krabici v který to přišlo (pokud jsi disky kupoval zvlášť) Jinak díra v disku by měla mít průměr 65,1mm Citovat
Lentilka Odesláno 30. březen 2008 Autor Odesláno 30. březen 2008 Původně zaslal: Ticcino Původně zaslal: Lentilka jo a na tech elektrony.cz jsou i dostřeďovací kroužky nebo jak se to jmenuje... tak jsem si měřil kolo a na napravě mam 65mm a na disku jsem to nemohl šuplerou změřit, nevíte kolik mm je ET18? Počkej, počkej, co to motáš? Kroužkům se říká středící. ET18 znamená 18mm zális. To s průměrem díry na disku nemá vůbec nic společnýho. Podívej se na disk nebo na fakturu nebo na krabici v který to přišlo (pokud jsi disky kupoval zvlášť) Jinak díra v disku by měla mít průměr 65,1mm no díra v disku je větší, a šuplerou mi to změřit nejde... tak jsem myslel že to et je ta středová díra... Citovat
susta Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Původně zaslal: Lentilka susta: ja už koupil samolepky ale kdyžtek je hodim na aukro:D radši bych origo:) jak je budu mit hodim sem foto Citovat
susta Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Původně zaslal: Lentilka jak to vypadá s těma krytkama? on mi je jeste nedovezl ale nasel sem http://aukro.cz/item339500441_znak_na_kola_peugeot_pouze_25_kc_za_kus.html Citovat
Lentilka Odesláno 12. duben 2008 Autor Odesláno 12. duben 2008 které origo kola mají krytku středu s průměrem 55mm??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.