Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jo a na tech elektrony.cz jsou i dostřeďovací kroužky nebo jak se to jmenuje... tak jsem si měřil kolo a na napravě mam 65mm a na disku jsem to nemohl šuplerou změřit, nevíte kolik mm je ET18?

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

jo a na tech elektrony.cz jsou i dostřeďovací kroužky nebo jak se to jmenuje... tak jsem si měřil kolo a na napravě mam 65mm a na disku jsem to nemohl šuplerou změřit, nevíte kolik mm je ET18?

Počkej, počkej, co to motáš? Kroužkům se říká středící.

ET18 znamená 18mm zális. To s průměrem díry na disku nemá vůbec nic společnýho. Podívej se na disk nebo na fakturu nebo na krabici v který to přišlo (pokud jsi disky kupoval zvlášť) Jinak díra v disku by měla mít průměr 65,1mm

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

Původně zaslal: Lentilka

Počkej, počkej, co to motáš? Kroužkům se říká středící.

ET18 znamená 18mm zális. To s průměrem díry na disku nemá vůbec nic společnýho. Podívej se na disk nebo na fakturu nebo na krabici v který to přišlo (pokud jsi disky kupoval zvlášť) Jinak díra v disku by měla mít průměr 65,1mm

no díra v disku je větší, a šuplerou mi to změřit nejde... tak jsem myslel že to et je ta středová díra...

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...