Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kde se stala chyba, aneb nove predni sklo prasklo

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si vcera nechal vymenit predni sklo, auto jsem pristavil rano v 9 a v pet odpoledne odjizdel domu, po asi kilometru se ozvalo silne lupnuti a do rana jsem mel na okne tohle

A ted kde soudruzi udelali chybu ? Malo lepidla ? :myslim

Dnes jsem do firmy volal a mam na pristi utery slibenou opravu, ale zkouseli na mne, jako ze by se to napsalo z myho povinnyho ruceni, coz teda rozhodne nebudu pro

[upravil dne 28/3/08 Ferry]

post-0-14109599648656_thumb.jpg

Odesláno

Das ist celkem normální jev ... když mě měnili v autosklu express čelní, tak jsem přišel k autu a bylqa na něm čára ... vada skla ... to je jeden z důvodů, proč se vyplatí si čelní sklo nechat udělat od profíků (jsou pojištění) ...

Odesláno

Pěknej tuzing sis pořídil! ;)

Napadá mě třeba zrnko bordelu, který zůstalo v gumě a připlácli na to sklo - nebo prostě vada skla.

Odesláno

Přesně, jak píše Neon. Bud vada skla a nebo špatná montáž = pnutí špatně usazené a pak se po po chvíli (asi po kilometru) prasklo v prostředku.

Odesláno

taky si myslim, ze se treba pri preprave dostal maly kaminek do obalu a nastipnul sklo zespodu, nebo ho nekde polozili na hranu a tim ho nacnuli, no tvrdili mi, ze tohle se jim teda jeste nikdy nestalo, tak to jsem se musel do telefonu nahlas smat, tak pak teda slecna pripustila, ze to muze byt vada skla

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

taky si myslim, ze se treba pri preprave dostal maly kaminek do obalu a nastipnul sklo zespodu, nebo ho nekde polozili na hranu a tim ho nacnuli, no tvrdili mi, ze tohle se jim teda jeste nikdy nestalo, tak to jsem se musel do telefonu nahlas smat, tak pak teda slecna pripustila, ze to muze byt vada skla

Kde´s to měl?? Je hustý, že to zkoušej na tvou pojistku ...;) Ale pro ně je to to nejmenší Ti sklo vyměnit za nové, takže kdyby kecali cokoli přes tvou pojistku, vyprdnout se na ně!

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Kde´s to měl?? Je hustý, že to zkoušej na tvou pojistku ...;) Ale pro ně je to to nejmenší Ti sklo vyměnit za nové, takže kdyby kecali cokoli přes tvou pojistku, vyprdnout se na ně!

to mam v planu, navic auto neni psane na mne, takze muzu tvrdit, ze majitel, ktereho zastupuji s tim proste nesouhlasi, aby cokoliv slo z jeho pojistky :)

Jinak firma je to Autosklo-TS v Modranech, od Johna jsem mel dobrou referenci tak jsem to dal k nim, zatim doufam ze se k tomu postavi rovne a bez vytacek, urcite dam v utery vedet jak to dopadlo

[upravil dne 28/3/08 Ferry]

Odesláno

Ferry: pozor, aby si za to prasklé čení sklo nedostal pokutu!! Je třeba to nějak doložit a nebo nesouhlasit a pak dodatečně při správním předložit potvrzení, že sklo bylo prasklé = vady skla či jeho chybná montáž!!!

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Ferry: pozor, aby si za to prasklé čení sklo nedostal pokutu!! Je třeba to nějak doložit a nebo nesouhlasit a pak dodatečně při správním předložit potvrzení, že sklo bylo prasklé = vady skla či jeho chybná montáž!!!

jj dik za radu, s tim taky pocitam, ze pri silnicni kontrole by mohl byt problem, zatim jsem ani neprilepil zpatky dalnicni znamku ( sice se mi ji podarilo sloupnout z toho staryho skla celkem v pohode, ale dvakrat bych to delat nechtel :) ) no o vikendu stejne ani neplanuju nejaky jizdy, takze do utery to snad vydrzim

Odesláno

Pak je tu další problém a to, aby tam nezatíkalo a pozor na vodu + noční mrazy. A taky, aby při jízdě se ti prasklina nezvětčila! To pak by bylo více škody než užitku!!!:( Nevím, proč ti to ten servis ihned opět nevyměnil. Měl si jet hned zpátky. Udělej si projistotu fotky a to společně s nezávyslím svědkem, aby se pak nemohla firma vymlouvat a říci, že si neměl s tím jezdit atd...:bacha

Odesláno

Pak je tu další problém a to, aby tam nezatíkalo a pozor na vodu + noční mrazy. A taky, aby při jízdě se ti prasklina nezvětčila! To pak by bylo více škody než užitku!!!:( Nevím, proč ti to ten servis ihned opět nevyměnil. Měl si jet hned zpátky. Udělej si projistotu fotky a to společně s nezávyslím svědkem, aby se pak nemohla firma vymlouvat a říci, že si neměl s tím jezdit atd...:bacha

no zpatky jsem se samozrejme vratil, hned jak to prasklo, to tam byla ta prasklina asi 10cm dlouha, jenze uz bylo po zaviraci dobe, takze jsem mel celkem jeste stesti, ze jsem tam chytil mechaniky, kterym jsem to mohl ukazat, ale do kancelare jsem mohl zavolat az dneska rano
Odesláno

no zpatky jsem se samozrejme vratil, hned jak to prasklo, to tam byla ta prasklina asi 10cm dlouha, jenze uz bylo po zaviraci dobe, takze jsem mel celkem jeste stesti, ze jsem tam chytil mechaniky, kterym jsem to mohl ukazat, ale do kancelare jsem mohl zavolat az dneska rano

Tak to je dobře. Snad ti to ty dva mechanici dosvědčí, že ti to prasklo. Je logiské, že se prasklina tohoto typu bude roršiřovat!! Držím ti palce, ať ti to nové sklo vydrží dlouho. Jinak si měl jim říci, že jezdíš s autem pořád a že potřebuješ sklo co nejdříve vyměnit, jelikož hrozí další nebezpečí a to, že by mohlo více prasknout a vysypat se. A dále je možnost dostat pokutu + body, může zatíkat + noční mrazy atd..

Odesláno

Každá solidní firma by měla být pojištěná, koor jestli dělají se skly, kde jedno stojí balík. Taktéž se vyplatí si od nich brát doklad a nenechat se oblbnout řečmi, že bez papíru to udělají o 10% laciněji. Při lepení nového skla by měla být záruka. Co já jsem zažil, potřeboval jsem po firmě, aby mi odřízla sklo a znovu přilepila (teklo tam). To se cukali, jako že odřezání je bez záruky, s čímž jsem souhlasil. Naštěstí vše dopadlo dobře. Jen mi trošku poškrábali A sloupek...

Odesláno

tak to sou nesikove, ale spis to delali vopatrne, ja sem si sklo na boxeru i predtim na fiatu menil sam, vono to zas tak tesky neni, ale musis vocaprne :) a mit Gckovou strunu z kytary, a jeste lepsi je koupit original u toho cervenyho, tam se da koupit i tmel, ale ted si nespomenu jaxe to menuje, maj firmu kousek u vyjezdu na dalnici od nymburka u Mlade Boleslavi ..cervenej napis ... kua ... :)

[upravil dne 28/3/08 Berkoff]

post-0-1410959965057_thumb.jpg

Odesláno

JJ, to oni to vyřezávali opatrně jak to šlo, ale problém asi byl v tom, že Sklo s A sloupky nelícuje, ale že je do nich cca 2 cm zapuštěný. Se to špatně vysvětluje, no prostě když dáš prsty na sklo a jedeš s nima směrem do strany, až narazíš na A sloupek, tak ten sloupek tvoří od skla asi 2cm schod kolmo nahoru, tak s tou strunou to asi nebylo tak jednoduchý... :(

Odesláno

OK406 - celni sklo, ktery se sypalo mel naposledy bylo snad wartas... Celni sklo u fordika vydrzelo naraz dvema prepravkama, ktere uletly z Avie - sklo samozrejme na sracky, ale vydrzelo...

Odesláno
Původně zaslal: Demo

OK406 - celni sklo, ktery se sypalo mel naposledy bylo snad wartas... Celni sklo u fordika vydrzelo naraz dvema prepravkama, ktere uletly z Avie - sklo samozrejme na sracky, ale vydrzelo...

Jde o to, že by prasklina se zvětčovala a sklo by už nebylo sklo. To vím, že je,,mléčné\" - bezpečnostní.

Odesláno

Lze toho docílit/toho prasknutí/ i zvednutím auta heverem.Takovým,tím co vozíme v autech.Potvrdil mi to kolega opravář-garážista.Povedlo se mu to už 2x.Nejspíš na to asi budou háklivější skla lepená ke kastli.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...