adraj Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Pár nás tady určitě bude co jezdí na plechových discích a maskují to poklicemi:D Měl bych dotaz: Používáte stahovací pásky,aby jste je nestratili? Když jsou kola vyvážená nemůžou ty pásky mít na to kolo nějaký vliv? Citovat
peugeotkovic Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 já jsem nikdy poklici neztratila:) ani originál,ani z benzinky- Pokud máš ten správný rozměr a pořádně je přibouchneš tak drží Ty originál byly hodně na fest-to jsem spíš měla problém vůbec odervat a nabouchnout zpátkyAle stejně jsem je prodala a koupila jiné,protože,sice origo,ale vůbec se mě ani trochu nelíbily.. Tak je to:) Citovat
adraj Odesláno 25. březen 2008 Autor Odesláno 25. březen 2008 já jenom,že třeba po Praze se jich docela dost válí už teda rozježděných. A hlavně v úsecích,kde jsou hodně kočičí hlavy a nebo dost poničená vozovka. Citovat
peugeotkovic Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 já jednu taky jednou nestihla objet,tak jsem ji přejela:roll Kdyby se zadařilo,myslím,že by na těch umělohmotných střepech člověk i píchnul,myslím Citovat
Ticcino Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 No nevím, poklice jsem měl na předešlém autě. Původně origo, pak neorigo za 40Kč (kus) z Hypernovy, teď mám na zimákách neorigo z Lidlu za stovku (kus), originály si šetřím na lepší příležitosti Ještě se mi nestalo ani jednou, že bych poklici ztratil. Origo drží jak přibité. S neorigo resp. univerzálními může být problém neboť nemusí držet tak pevně. Často mívají štelování (rozpínací drát je možno dát do dvou nebo tří poloh) Ta moje současná neorigo tam nedrží kdo ví jak pevně, ale neztratil jsem nic. Dokud se v poklici neulomí nějaká ta packa, tak neupadne. Pásky vypadají hrozně, to radši nemít poklice vůbec. S nevývahou si nedělej starosti. Citovat
Medvěd Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Originální poklice jsou dělaný z podstatně pružnějšího materiálu a tudíž oproti shittům z marketů Made in Poland i drží - neorigo poklice jsem vždy ztratil maximálně do roka od jejich koupě. Pásky by žádný zásadní vliv na vyvážení mít neměly, bohužel ale nemají vliv ani před nenechavými rukami našich méně vyspělých spoluobčanů. [upravil dne 26/3/2008 Medvěd] Citovat
309Tom Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Podle mě je to tak, že když ji praskneš třeba o patník, tak potom má větší šanci uletět, ale jinak asi ne, nemám originály, ale koupil jsem si dražší z lepšího materiálu a když je sundávám, tak se vždycky spotím jak pes, o páskách jsem uvažoval, ale jen kvůli nenechavcům Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 pasky na to vliv nemaji, proti nenechavcum tam davam kovove pasky :-) vypadaji good, ale ted jsou uz na aute hliniky, tak ani nemohu vyfotit. Jinak plne souhlasim s medvedem, neorigo poklice, cca 2-3 mesice a jsou v tahu :-) Citovat
Miku Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 koupil jsem si origo poklice v peugeotu a mám je stáhnuté páskou (neorigo jsem ztratil během několika km.) drží \"fest\" a páska tam je kvůli nenechavcům (i když iluze si nedělám ) foto: spadl mi nějaký bazmek pod auto a psa zajímalo co dělám k nesmírné radosti mé ženy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.