Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rusky odnoz WORKSHOPU


jofo

Recommended Posts

Pani takze, Ako som davnejsie tu niekde pisal ze som doma palil takemu manikovy jedno CD kde bola databaza skoro vsetkych typov aut a samorejme aj Peugeoty, tak sa my ho podarilo konecne zohnat az na dalekom vychode v Moskve. Je to hlavne urcene tym co sa zaoberaju autoelektrikou. Toto CD obsahuje hadam vsetky modely aut, ku kazdemu je technicka specifikacia teda ku kazdemu typu motora, mnozstvo naplni a ich typ aky sa tam ma davat, typ sviecok od roznych vyrobcov, chybove hlasenia riadiacich jednotiek, zapojenie pinou na riadiackach, schema zapojenia cidiel k jednotke, hodnoty cidiel pri roznych teplotach, obrazky kde su tie cidla umiestnene, zapojenie klimatizacii, sposoby plnenia, hodnoty ake ma mat geometria, nastavovanie rozvodou, momenty zatahovania srobou no proste je tam toho dost. Nenasiel som tam akurat 307, 406 je tam myslim ze len benzin, ale starsie modely su tam vsetky , zato je tam jaguar koho by to zaujimalo. Ak ma niekto zaujem tak sa nejako dohodneme. Videl som tam aj samotne CD na kazdy typ no ja som isiel hlavne po 605 a po tomto programe. Niktore boli dosti masne no napr na 406 komplet 3 CD 114 Eur, este ze toto stalo len 26.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jofo: docela by mne zajimalo, co je to konkretne za program. Jestli je to WORKSHOP a je v nem 605 2.1 TD, tak by to stalo za to. Jinak obcas do Ruska koukam, ale na 605 jsem tam uz nic zajimaveho neobjevil. Posli treba link (zadny kseft ti nevyfouknu :D), treba bych se pridal, nebo ti usetril eura.

BTW kdybys mel program Laser (verzi 6.40 a vyssi) na Citroeny, to by mne docela dost zajimalo.

[Editován dne 14/1/04 Dydzej]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pani vecer sa ozvem a poviem ako to je s tym 605TD.

To Dydzej: ja som to nenasiel na nete ale osobne som bol v Moskve na takom kniznom trhu a tam som to objavil. Ale dam ti tam nieco pozriet na tie Citroeny, tyeraz tam chalani idu tak uvidime.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je tam 2.1 d, TD a aj 2.5TD. Co som prekvapeny tak su tam k tymro dieslom akurat nastavovanie rozvodou, technicke udaje ako mnozstva a typy naplni uathovacie momenty atd, len tam nie su elektricke schemy a hodnoty cidiel, a myslim je tam k niektorym tymto dieslom akurat zapojenie klimy a ABS. Na benziny je tam toho viacej. Cely tento zazrak sa vola ADCD ale po nainstalovani sa tam objavy S.A.I.S. Moyem skusit tie veci ohladne dizlakov vytlacit a oscanovat a nejako to tu dat aspon na ukazku. Nerad by som niekomu nieco poslal a bude mu to takpovediac na h...o. Ak niekomu s tym pomozem tak budem nesmierne rad ze som nechlastal vodku s rusiskami nadarmo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jofo: s tema Citronama si nedelej starosti, za $30 lze koupit na autocd Laser verzi 6.40, to ja jen kdybys to mel uz k dispozici. Anebo pokud tam jedou a tohle tam najdou, tak at to koupej a privezou, usetrime za postovny ($30-$90 :mad: )

Nebo to lze objednat na dobirku nekam do Moskvy, nad $50 je to snad i zdarma ;)

S.A.I.S. je Sun Automotive Information System, ADCD je Autodata CD, podle mne je to CD k diagnostickym pristrojum te firmy. Obsah tomu odpovida. Mas k tomu PINDATA (zapojeni ECU) nebo ne?

Na schemata by byl lepsi Workshop. Verzi 1/03 lze koupit tamtez za $25. Do toho bych sel taky, pri soucasnem kurzu... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je tam zapojenie pinou na ECU. Ten Workshop ma kamarat co robi autoelektriku nainstalovany a je tam skoro to iste co na tomto CD len je to v cestine a ine graficke prevedenie.. To co mam ja je v anglictine. Nehovorim ze je to pecka , ale niekedy pomoze aj toto. Inac mam zalusk este na jeden podobny program a to VIVID. Chalanom dam zajtra instrukcie co a kde to maju zhanat a uvidime. Letia tam v pondelok takze sa nechame prekvapit. V com vidim problem tak to ako to dostat do ciech. Lebo minule co som posielal nejake nafotene schemy Vostikovi tak ti mumaci u nas ma skoro zozrali . Dlho mi trvalo kym som im vysvetlil ze su to len obycajne obrazky. Ak to budem mat tak sa skusim spojit s Vostikom ked bude doma v Roznove spravim si vylet a poslem to ponom.

Este mamjeden dotaz a to o niecom inom. Chyba my na drziaku prevodovky /ten silentblok/ taky medzikus co sa dava na srob a potom sa to srobuje na drziak . Je to taka rurka alebo nieco take. Stacil by my len rozmer ake to ma byt dlhe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...