Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

automatika svetiel


virnik

Recommended Posts

ja som pouzil atomatiku S_TEMPOapripojil som tam ešte jedno rele aby mi pri štarte ju vyplo čierny kabel som pripojil na kostru auta ktora je za poistkovov skrinkov pod volantom modrí som nezapojil ale kto chce može ho zapojit na výstup od alternatora a svetla sa spustia hned po naskočení motora.červenýsom zapojil ešte cez jedno relé a potom nakabel číslo CC2tenje zo zadnej strany poistkovej skriky je to jeden stých hrubých kablov je vnom štava kedje kúč v druhej a tretej-start. polohe. orientujte sa podla čísiel kablov lebona elektroscheme je písaný žltý ale ja som ho mal čierny.to pridavne relenapojtejeden koniec na kostru adruhý .plusoví na kabel č A011biely priemer asi 1,5 mmten sa nachadza za radiom musite radio vytiahnut je v tom konektory čo vedie do radia je tam štava pri 1 a 2 polohe klúča alebo na čislo-AA1 ten druhý hrubí kabel čo vedie do poitkovej skrinke.hnedý 2 biely2 napojíme na kabel číslo CC2 tenistýakopri červenom. hnedý 1 napojíme na kabel číslo VV aby stesa k nemu dostali musite zhodit krit riadenia vedie k pačkovemu vypinaču svetiel rebavy tiahnut pačku a konektor vedla neho napojíte aj biely na stretavačky je to kabel číslo PC .a kto nemate H7 ale H4 musite pridateste jedno relé aby vam ri zapnuti svetiel manualne aprepnuti nadielkové nesvietili obydve vlakna lebo by vam zhoreli.potrebujete eštejedno relé rospajaciea jednu diodu taka čo znesie viac amperov,rospojite kabel VV a naletujete diodu pred diodu napojíte kabel čo ovlada rele+ a zrele na kostru -,k spínacimkontaktom napojíte kabel čo vedie z rádia-to je tenoznacený -A011 biely alebo ten AA1 proste ten čo ovlada to pomocne spínacie relé.tym padom po zapnutí svetiel manualne vypne celý automa.. a biely 1 zapojíte za diodu ale bacha aby ste diodu dali spravneaby štava isla k parkovačkám a nie naopak,všerky spoje treba letovat a dobre zaizolovat lebo ce z stretavačky može íst prud o 15 A.neviete ako sa sem davaju obrasky dal by som sem aj schémy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dal som ju tam v jednom formate ak mate open ofise alebo ofise od mmicrosoftu tak si ju možete pozriet ale vsetky spoje poriadne pospajkovat a zaizolovat lebo cez stretavačky moze tiect aj 15A elektricka schema pasuje na všetky peugoty aj citroeny tie čo nemali svetla riadene riadiacov jenotkov teda od 6rady a staršie 206 mali atomatiku už zabudovanú.

pdf aut svet p 306.pdf

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je ale mrdník, to schéma, chudák ten, co to podle toho bude dělat. A ta \"automatika\", ta ani sama neumí vypnout potkávačky při přepnutí na dálkové, že se k tomu musí něco dalšího dobastlovat??? To ten můj modul z výše uvedeného odkazu dělá zcela standardně... A ta montáž - na co vyndavat rádio, to vůbec není třeba, naprosto stačí napojit to na vedení od páčky na sloupku, a jeden fous napojit k drátu k přístrojovce po vyndání budíků (nebo i jinam po cestě od kontrolky dobíjení či mazání, ale u budíků je to nejlíp při ruce). Pokud byste někdo chtěli ten můj modul, napište si mailem, ještě jich tu pár je....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: virnik

a vipina ti to pri štarte automaticky mne ano a funguje to bezchibne

??? prosím? Ten můj modul zapne světla až 3 - 5 sekund PO nastartování (je to takto nastaveno schválně), a po vypnutí motoru je zase ihned zhasne. Nevím co by měl dále vypínat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a ešte toto je robene na 306 ten tvoj nevipinal pri štarte a mal kratku dobu zapinania, jamam diesel a cez zimu mi ti žhavi tak 9 sekund po otočeni klúča a pakovačky sa mi zapnu tak 5-7 sekund tak som potreboval aby mi to pri štarte nezatažovalo baterku tak som tam pridl relatko ktore som mal po naštartovani motora sa parkovačky zapnu o 7 adialkove tak o 12 až 16 sekund a fuguje to bez problemov

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...