Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jste pro nulovou toleranci alkoholu za volantem?

Jste pro nulovou toleranci alkoholu za volantem?  

1. 1. Jste pro nulovou toleranci alkoholu za volantem?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Stejně se přemýšlí o tom, že by už nebyla povinnost jezdit na odběry krve, ale pokud nadýcháš, tak už by to bylo bráno jako důkaz - pokud to chceš rozporovat, O.K., ale vyšetření si v případě potvrzení alkoholu v krvi platíš

No to je ještě horší, to je přímo sviňárna - nepožil jsi, měřák ukáže 0,05, a ty ještě na své náklady budeš něco prokazovat. Nejenže necháš auto někde dvě hodiny bez dozoru a zaplatíš si odvoz zpět, ale zacvakáš ještě tu zkoušku. No super.

Odesláno
Původně zaslal: buml

Stejně se přemýšlí o tom, že by už nebyla povinnost jezdit na odběry krve, ale pokud nadýcháš, tak už by to bylo bráno jako důkaz - pokud to chceš rozporovat, O.K., ale vyšetření si v případě potvrzení alkoholu v krvi platíš

Klidne sem pro, ale pokud tam budu do tech 0,3 tak bych po nich vymahal veskerou skodu, jako uslej zisk apod;)

Nemáš šanci. Přesně tohle jsem si zjišťoval - pokud tě chtěj odvézt a máš v autě věci za milión, tak jak zajistit hlídání, nebo třeba ten blbej odvoz zpět. Houby, nemáš nárok vůbec na nic - jsi prostě podezřelej ze spáchání přestupku, a nedomůžeš se ničeho, ani když se nic neprokáže.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Klidne sem pro, ale pokud tam budu do tech 0,3 tak bych po nich vymahal veskerou skodu, jako uslej zisk apod;)

Nemáš šanci. Přesně tohle jsem si zjišťoval - pokud tě chtěj odvézt a máš v autě věci za milión, tak jak zajistit hlídání, nebo třeba ten blbej odvoz zpět. Houby, nemáš nárok vůbec na nic - jsi prostě podezřelej ze spáchání přestupku, a nedomůžeš se ničeho, ani když se nic neprokáže.

to mi chces rict ze nemam pravo na obranu a nahradu skody, tak v tom pripade bych okamzite volal inspekci ministra vnitra a popovidali bychom si co a jak

Odesláno

to mi chces rict ze nemam pravo na obranu a nahradu skody, tak v tom pripade bych okamzite volal inspekci ministra vnitra a popovidali bychom si co a jak

Zkus to a pak dej vědět jak jsi dopad, já si to zjišťoval předem a dobře mi nebylo. Chtěl jsem dát dohromady postup pro tuto situaci, a skončil jsem nakonec u toho, že je třeba se pokud možno rozumně dohodnout s policajty, kteří tohle vědí...

Odesláno
Původně zaslal: Demo

Jde o to, ze \"foukackou\" vyhodnocujes pouze tekave latky... Takze muzes nadychat opravdu z bromhexinu nebo podobnych sracek. Vzdy je rozhodujici krevni rozbor.

Jo, \"foukackou\"se opravdu vyhodnocuji jen tekave latky, takze urcite vis i to, ze je na trhu jen velmi malo Bromhexinu, ze kterych i treba muzes nadychat ( Bromhexin 8KM, Bromhexin Galmed apod.), takze pokud si treba koupis Bromhexin 12BC - coz je ten s tim modym medvedem, tak je bez alkoholu a mj. i bez cukru.

Ale to jen ciste na okraj a :xvul

Jinak ja osobne jsem pro nulu. Sama bych si za volant taky nesedla ( jakoze jsem to jeste neudelala za tech par set tisic, co mam najeto...)

Odesláno

Jsem taky proto, aby nebyl alkohol povolen. Nebudeme se přece opičit! A když už, tak v jiných věcech např. doporučit rychlost na dálnici a na silnici pro motorová vozidla, spravit silnice, dopravní značení atd.. Pokud je ve vozidle cenná věc, kterou nelze vzít sebou apod. a nahlásí se to včas hlídce, tak ta o celé situaci vyrozumí operačního důstojníka a ten rozhoduje. Samozřejmě, že vše se nahrává. Pokud by tak hlídka neučinila, tak je možnost zavolat mobilem na 158 a celou věc oznámit (nahrává se=důkaz). Před odběrem je lékař povinnen se zeptat, dali dá se krev, a jaké se berou prášky apod. a to vše zapíše do ,,chlastáku\". Je pravda, že zpět už hlídka nemusí odvést.

[upravil dne 22/3/08 OK406]

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Jsem proti, povolili by malinko a pak by tady jezdili vožralý ještě víc než jezděj.

Moje řeč,někerý sou střízlivý a jezděj taky jako prasata ,natož aby měli eště něco v sobě

Odesláno

Vážení, kdo jste tak nesmiřitelně pro absolutní nulu, vám z celého srdce přeji jednu věc - aby vám někde při kontrole, ideálně mezi vesnicema, měřák ukázal nějaké naprosté minimum, ale ne čistou nulu. Třeba 0,05. Na to vůbec není třeba cokoliv vypít - tuhle hodnotu s klidem v dechu udělá třeba žvýkačka, ale i spousta jiných věcí. V takovém případě jsou totiž policajti povinni vás odvézt na odběr, z kterého výsledek je stejně předem známý - nelze prokázat požití. A tak necháte auto bez dozoru někde mezi polema (třeba s nákladem za milión, to nikoho nezajímá, to je jen a pouze váš problém), jedete na odběr (hodina, dvě v pr*eli), a zpátky si vezmete taxíka, protože policajti vás NESMÍ odvézt zpět (pokud to udělají, tak jen a pouze na vlastní triko). Věřím, že až tímhle projdete, tak vám konečně dojde, jaká je ta absolutní nula v orientační dechové zkoušce nebetyčná hovadina, když jako prokázané na krevní zkoušce se berou až 0,2.

Navíc si ten odběr krve paradoxně zaplatíte , protože pokud to nevyjde víc jak 0,2 promile, aby Vám to přišili se vším všudy a vymáhali to z Vás v rámci trestu za jízdu pod vlivem alkoholu nemá zdravotnické středisko toto jak tabulkově vykázat a je to na Vás. + 500 + 90 Kč technický poplatek , je-li to odpoledne. A jste vyléčení z nulové tolerance :)

Odesláno
Původně zaslal: kobra

Vážení, kdo jste tak nesmiřitelně pro absolutní nulu, vám z celého srdce přeji jednu věc - aby vám někde při kontrole, ideálně mezi vesnicema, měřák ukázal nějaké naprosté minimum, ale ne čistou nulu. Třeba 0,05. Na to vůbec není třeba cokoliv vypít - tuhle hodnotu s klidem v dechu udělá třeba žvýkačka, ale i spousta jiných věcí. V takovém případě jsou totiž policajti povinni vás odvézt na odběr, z kterého výsledek je stejně předem známý - nelze prokázat požití. A tak necháte auto bez dozoru někde mezi polema (třeba s nákladem za milión, to nikoho nezajímá, to je jen a pouze váš problém), jedete na odběr (hodina, dvě v pr*eli), a zpátky si vezmete taxíka, protože policajti vás NESMÍ odvézt zpět (pokud to udělají, tak jen a pouze na vlastní triko). Věřím, že až tímhle projdete, tak vám konečně dojde, jaká je ta absolutní nula v orientační dechové zkoušce nebetyčná hovadina, když jako prokázané na krevní zkoušce se berou až 0,2.

Navíc si ten odběr krve paradoxně zaplatíte , protože pokud to nevyjde víc jak 0,2 promile, aby Vám to přišili se vším všudy a vymáhali to z Vás v rámci trestu za jízdu pod vlivem alkoholu nemá zdravotnické středisko toto jak tabulkově vykázat a je to na Vás. + 500 + 90 Kč technický poplatek , je-li to odpoledne. A jste vyléčení z nulové tolerance :)

Já si nemyslím,že i kdyby ti kluci naměřili těch 0, 1- 0, 2 že by tě tahali na odběr,zvláště pak,když je to běžná kontrola,při které včas,plynule a nezmatkovaně zareaguješ na jejich zvednutou plácačku k zastavení vozu, komunikuješ rozumně a působíš střízlivým dojmem,nejevíš známky agrese nebo větší ůnavy,netáhne z tebe..! V případě nehody je to ale jiná,samozřejmě!!!:bacha:bacha:bacha

Odesláno

2peugeotovic: tot otazka, protoze v takovem pripade se vystavuji moznosti postihu... ale treba te tam tahat nebudou ani v pripade, ze ti nahodou upadne nejaky papirek s portretem slavne osobnosti...

jinak jsem proti zachovani soucasneho stavu, a jsem pro hranici 0,2-0,3, ktera je fyziologicka a doktori stejne prohlasi ze dotycny nepozil. soucasny stav je jen buzerace a zatezuje to ridice, policajty i ty doktory. Duvody zde jiz byly pomerne dobre rozebrany treba oddiem... navic to vypada, ze dechova zkouska prestane byt orientacni a uz nebude vyzadovan krevni test - jak tam pak budou tohle resit neni znamo. :bacha

a pro ty, co chteji zprisnovat tresty za jizdu pod vlivem - vsimnuli jste si vubec, ze nad 0,8 uz je to nejakou dobu trestny cin?

Odesláno

jj a pár lidí si za to šlo i sednout,známej si z nějakého důvodu musel jít něco odsedět a nechtělo se mi věřit kolik lidí je tam jen za tohle

Odesláno

a to dostanu jako nejakou uctenku za neco o co sem nežádal??

Odesláno

Když jsem před mnohla lety byl na policejní škole, učili nás 0,3 promile a to z mnoha důvodů. Požití různých nealkoholických nápojů, jako jsou různé šťávy, kompoty apod. U řidiče, který vykazoval toto malé množství alkoholu se muselo počkat 15 minut a provést zkoušku znovu( orientační dechovou ). To už by tam nic být nemělo. Tedy se přikláním znovu na tuto hranici ( samozřejmě se jednalo o dobu v totalitním režimu ).

Odesláno
Původně zaslal: Demo

Ty ten bromhexin chlastas ve velkym??? Ja delal 1,5roku v biochemii (sic jako technik), ale clovek se dozvi docela dost veci...

Nechlastam, nevim, jak te to napadlo. Je videt, ze jsi v te biochemii pusobil jen jako technik, jinak bys vedel, ze bromhexin je molekula - a rozhodne ne alkoholu. Zalezi na pridavnych ( pomocnych ) latkach, ktere se tam potom pridavaji pro lepsi mukolyticky ucinek.

:xvuljako vystudovany chemik toto \"postrkovani\" s tebou koncim, pac tahani bromhexinu sem je :xvul

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

Já si nemyslím,že i kdyby ti kluci naměřili těch 0, 1- 0, 2 že by tě tahali na odběr,zvláště pak,když je to běžná kontrola,při které včas,plynule a nezmatkovaně zareaguješ na jejich zvednutou plácačku k zastavení vozu, komunikuješ rozumně a působíš střízlivým dojmem,nejevíš známky agrese nebo větší ůnavy,netáhne z tebe..! V případě nehody je to ale jiná,samozřejmě!!!:bacha:bacha:bacha

Ty si mysli co chceš. Oni jsou POVINNI tě v takovém případě na ten odběr odvézt, a pokud to neudělají, sami se v tu chvíli dopouštějí nečeho, co by šlo kvalifikovat i jako zneužití pravomoci veřejného činitele. Takže tento stav je sviňárna i vůči jim - a naprosto a zcela zbytečně.

Odesláno

peugeotkovic: musim se zastat muzske casti fora, protoze co se tyka policejnich kontrol, mame to my zensky mnohem snazsi a nikdo mi to nevymluvi. Vidim, jak jednaji s chlapem a s zenskou ve stejne situaci. Jezdim 11 let a jeste jsem ani jednou nedychala. Muj mladsi bracha si foukani do balonku i do automatu vyzkousel uz mockrat. A to i presto, ze zastavil jak pises vcas, plynule a nezmatkovite a rozhodne z nej netahlo.

Holt v tomhle to mame zensky jednodussi;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...