Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

1.6 HDi 110K FAP


STANISLAV

Recommended Posts

Tak vazeny poradte aka je spolahlivost tohto motora caste zavady a ako je to zo vstrekovanim poruchovost common reil;chcem kupit toto auto z timto motorom a chcem pocut aj tienistu stranku tohto motora pocujem len samu chvalu ale chcem poznat aj druhu stranu mince niesom vcerajsi a viem ze vsetko je aj dobre a zle len chcem vediet coho sa mam vyvarovat pri tomto motore a na co si dat pozor dik za vase odpovede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nooo jestli můžu tak jen mé postřehy. Doteď jsem měl Golfa TDi 1.9 a nyní 307 SW HDi 1.6 80 kW. Podle kluků z práce názory na Common jsou roizdílné stejně tak jako ve všem ostatním. Můj názor už jsem tady řekl : pokud se o to vozítko budeš starat, tak ti vydrží. Pokuid máš ojetinu tak podle mých zkušeností vyšší prvotní náklad na opravu (rozvody, oleje, seřízení atd.) se ti opravdu vyplatí. Zbytek ukáže čas.

Zatím co ho mám (najezdil jsem cca 1000 km) super požitek z jízdy, prostor kolem řidiče, spolujezdce, vynikající ložný prostor, tichý chod (najeto 138 000 a auto je z leasingu v Belgii po 3,5 roce). No...doufám že budu spokojený i nadále.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky přidám své zkušenosti. V dubnu ho budu mít třetí rok. Koupeno předváděcí (najeto 9000, 1.6 HDI 80kW, FAP), nyní mám 150 000 km. Od začátku výměna 1 tyčky stabilizátoru a nyní vodní čerpadlo v rámci nového rozvoďáku. Jinak pouze olej a vložka filtru vždy po 20tkm, kotouče a destičky vpředu po 130tkm. Nemluvím o třetím čelním skle a nových chladičích po srážce s prasaty... S jízdními vlastnostmi jsem velmi spokojen (prostor, tichost motoru, pohodlí). Nevytáčím motor studený, po zahřátí klidně občas k 5000 ot, dochlazuji turbo, poslední dobou přidávám VIF do nafty. Když odmyslím drobné zvuky v interiéru, jsem spokojený jak želva. doufám že jsem to právě nezakřikl.... Tohle auto doporučuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...