Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co říkate na včerejši D1?


macik.83

Recommended Posts

Už jsem psal jinde - myslím si, že pouze 6 těžce zraněných je zázrak. Holt D1 je neustále přetížená a protože lidi jezděj´jako bezmozci, k podobnému karambolu není nikdy daleko. Aspoň nikdo nenadával na silničáře a záchranáře, protože si za to mohli lidi sami a záchranné složky odvedli svou práci na 1*.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, vypadalo to ošklivě. Byli tam pěkně naskládaný. Všechna čest a uznání všem záchranářům. Akorát nechápu myšlení většiny kamióňáků, kteří sjeli z dálnice, i když věděli, že bude sníh všude a totálně tu ucpali většinu silnic. Z práce to mám domů 20 km a jel jsem to dvě hodiny (na druhou stranu co to je proti půldennímu stání v koloně na dálnici). Akorát jsem nepochopil, proč se tam letěl podívat Langer. Tam byl asi platnej. Kdyby raději tu helikoptéru, co s ní přiletěl, dal těm záchránářům.

[upravil dne 21.3.2008 piloun]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne D1 neříkám nic, ale den předtím jsem jel ve vánici do Kolína, po silnici první třídy, viditelnost odhadem 50 metrů, přede mnou kamion jedoucí stálých 90 - vesnice nevesnice, nezájem. Vyskytnout se před ním sebemenší problém, tak to prostě smete. Takže jestli podobným způsobem jeli podobní frajeři po D1, vůbec se nedivím, že to dopadlo takhle - na napadaných s*ačkách toho při 90km/h na 50 metrech moc nenaděláte, a to na té D1 tutově nedodržovali ani takovejhle odstup, a jeli v oblíbených 5-metrových rozestupech, jak je zvykem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera sem na Vysočinu po D1 jel. Naštěstí až pozdě večer, takže sem byl jednak dobře informovanej a jednak i dobře připravenej. Jídla sem vezl asi na dva dny, na třicátým kilometru sem natankoval. A taky je auto naštěstí pořád ještě obutý do zimáků.

Vzhledem k tomu, že se situace podle dopravního zpravodajství nelepšila, dle instrukcí jsem sjížděl na 66-tým kilometru, namísto Velkýho Beranova. Cestou po okreskách jsem asi třikrát dobržďoval před přebíhající zvěří. Dva zajíci, jedenkrát tři srnky. Cesta mi trvala asi o 30 - 45 minut dýl, než obvykle, takže celkem pohoda.

Co mě dost překvapilo. Člověk by čekal, že lidi po těch zprávách pojedou opatrně, ale naopak se mi to zdálo horší jak jindy. Skoro jak kdyby si chtěli někteří dokazovat, že \"to sou blbci, co se tam potrefovali, to mě se stát nemůže\"

Ad nehoda samotná. Jak už několikrát zaznělo, je zázrak, že se to obešlo bez mnohem větších škod na zdraví.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen nechápu policii, že neodklání provoz u výjezdů a prostě tam lidi nechá do toho najet... stejný případ jako minule… Nehoda na 94 – 96 km, tak si říkám u 112 km všechno v pohodě.. asi to odklánějí na 102 nebo tak nějak… prd na 105,3 už jsem stál… a další lidi zbytečně museli zůstat na dálnici v kolonách. To je prostě nelogické!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to všechno o lidech. Nedodržují předpisy, jezdí jak idioti, nemají pořádný zimáky. Má se jet tak rychle, aby byl člověk schopen zastavit na vzdálenost na kterou má rozhled. Zcela evidentně to mnozí z nich neudělali. Vánice, viditelnost 30 metrů, nasněžíno a vesele se jede kilčo.

Nejvíc lituju ty, kteří zastavit stihli a někdo to do nich narval zezadu. A taky lituju ty, kteří v kolonách ztvrdli mnoho hodin.

Všechna čest záchrannému systému.

Ty co jezděj jako bezmozci, ty nelituju a doufám, že budou mít pořádnou chřipku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

až se bude pokutovat dodržování bezpečné vzdálenosti mezi auty jako v Německu (hlavně že má naše policie mondea ST a audi A6) a až si lidi uvědomí že 130 km / hod je maximální možná rychlost a nikoli povinná tak k tomuhle docházet proste nebude....ale bohužel většina at už je to vidlák, pražák nebo brnák si takhle musí nabít držku aby to pochopil.... hlavně by se měli zamyslet ty zastánci 160 km / hod:P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...