Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dálniční známka


LaHab

Recommended Posts

Nemáte někdo zkušenosti s výměnou dálniční známky na poště? Dle mých informací stačí přijít s oběma díly známky, čestným prohlášením, že jsem nikde jinde nepožadoval náhradu (např. pojiš?ovna) a vysvětlením kamínku v okně a vymění mi to.

Uvažuji na nákupem nového autina, tak mě napadlo, že bych jako rozbil okno, dostal novou a tu plácnul na nové přibližovadlo. Nemáte někdo zkušenosti, např, že člověka donutí tam hned napsat číslo jako na té staré... ?

Předem díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale ja nevidim do aut az tak moc a delat strach koupit nejaka popelnice bourana. A navic bych to mohl koupit tak za 150 a to je vetsinou docela hruza, takze mi nezbyva nic jineho nez polizanice. A chci combi a nejhepci na trhu je proste pazout (a navic je mam rad :-)) ).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsem zastance polizanic, jak pises. Kdyz se dostanes do financni tisne, nebudes mit ani auto, ani penize....

Jestli das dohromady 150tisic, tak si pujc treba od sporitelny dalsich 150 a za trista uz poridis velice slusnou karu..... Ty splatky te pak vyjdou cca na 4 tisice mesicne po dobu ctyř let. Zde kdyz se dostanes do fin. tisne, auto prodas, prachy vratis a jeste ti zbyde na nejakou tu popelnici......;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

SEPP: - V jakém směru - na co to byla reakce?

RADEK: - No přiznám se, že úzkostlivě očekávám, kolik dostanu prémií, kolik dostanu za Ferdu a kolik by mi půjčila banka. To si hnizdej, ze bych radeji uver a mit autino uz na sebe....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Radek má pravdu. Pokud někdo jde do leasingu, a to ještě tak, že všechny prachy uvalí do akontace (či si i na akontaci dokonce půjčí!), a po zaplacení splátky mu nezbývá ani na dálniční známku, koleduje si o průser. Přestat splácet znamená přijít o auto, nebo aspoň prodej s obrovskou ztrátou (a ti, kdo jsou případně ochotni převzít leasing, to vědí). Takže je podstatně lepší, se spokojit s autem za 150tis, když na jiné nemám - a nebo, pokud musím za každou cenu honit triko před sousedy, to vzít na úvěr, který vyjde levněji, než leasing - a prodej v případě problémů se dá realizovat s mnohem menší ztátou a problémy...

Jinak Seppe, když tě pobaví \"jak mit auto - prodat ho a jeste videlat\" - tak věz, že (nejen) pro mě je tohle kritérium výběru auta - při následném prodeji buď vydělat, nebo aspoň neprodělat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsem dovozce, nikdy jsem nepřivezl žádné auto, z Německa ani odjinud.

Na své první auto jsem si musel vzít úvěr, a jinak, mimochodem, sis v textu mohl všimnout, že se vydělává - a ne vidělává, neřeknu když se to píše poprvé, ale v textu je to správně několikrát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...