Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nemilé ranní překvapení...


Jessie

Recommended Posts

Když sem se ráno pripravoval na cestu do prace naskytlo se nemilé překvapení a zděšený pohled na \"mazlíka\"... Nakej idiot s drzostí že vlez až na soukromý pozemek pres plot a snažil se mi dostat do auta ale nastesti se mu to nepodarilo!!! Asi ho nejspis nekdo vyrusil a nebo se zalekl naseho hafana kery ale k nemu nemohl... Cajtí si to sepsali ale moc nadeji tomu ze ho chytnou nedavaji ( to neni nic nveho kdyz se to same stalo pred 5 lety a dodnes nuc) avsak opet nezklamali.. :D stali vedle auta a koukali na nej jeden drzel technicak a druheho se ptal jakou to ma barvu - on mu povida ze modrou a pak dodal aha dyt to mam v technicaku :aut

Ihned sem zacal shanet nove okynko a tonovani... Domansky bouzel sklamal svou rychlsti a proto chci podekovat Autosklo-servisu Praha za ochotu rychlost i libovy ceny a hlavneee SUPER KVALITU PRÁCE... :super fakt muzu vsem doprucit...!!!!

IMAGE_182.jpg

IMAGE_189.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak to je hustý, taková drzost už nezná mezí:grr

Jinak pokud myslíš Autosklo Praha (u Výstaviště), tak já osobně s nima úplně nejlepší zkušenosti nemám (2x reklamace bausetu plus pár dodrbaných věcí v interiéru):( ale do auta mi neteče, takže přední sklo nalepit uměj;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Medvěd

Hezká práce, hlavně, že se nedostali dovnitř a že auto bylo rychle opraveno - nějak začíná nepříznivá doby pro Peugeoty - zdá se mi.

Hm, to mne bohužel taky:( Stačí si přečíst pár témat v pokecu...no asi si sbalím spacák a půjdu spát do auta...no a když se dlouho neozvu, ukradli mě i s autem a použili na ND..................kur_y sou to...:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr:grr

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...