Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

regulátor tlaku servořízení


poulmm

Recommended Posts

Zdravím všechny. Mám P605 2,5td. Zlobí mne servořízení a dle získaných informací z anket to typuji na regulátor tlaku, který je za levou přední mlhovkou. Zkoušel jsem odpojit kabel,ale nejde vytáhnout. Má s tímto někdo zkušenosti? Jinak s emi to projevuje tak, že mi občas ztěžkl volant a teď už jde z tuha pořád. Čerpadlo funguje normálně. Prosím o jakoukoli radu. Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkus hledání, vím, že o regulátoru tlaku se tu hodně psalo. Vlastní konektory mají dva druhy jištění. Buď jsou po kratších stranách konektoru svisle dva plíšky, které nahoře zmačkneš, tím konektor odjistíš a vysuneš, nebo je po půlce obvodu (vodorovně s dělící rovinou) jistící drátek, který uprostřed delší strany zamačkneš a tím odjistíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tohle znám taky ho mám na autě a začal takhle zlobit, tak stačí vytáhnou konektor dobře ho zabalit třeba do igelitovýho sáčku a zaizolovat, aby tam nemohla voda, potom ti bude chodit servo pěkně, sice se nebude regulovat, ale než dávat prachy za nový . Jinak konektor se odpojík jak psal Kdo, je tam drátek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dík za radu. Tak jsem ten kabel odpojil, ale nepomohlo to. Šoupátko regulačního ventylu bylo zadřené a konektor kabelu uhnilý. Jelikož je ten ventyl k soustavě připojený paralelně, tak jsem všechny tři trubky zaslepil vložením hliníkovými podložkami pod šroubení. Takže servo opět funguje a ve vyšších rychlostech si musí člověk dát pozor na prudší pohyby volantem hlavně v zimě. Tak hodně zdárných kilometrů přeji všem pažouťákům. Pavel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...