Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

ALU disky Peugeot 206

Prosím o radu.Plánujem kupiť ALU disky na Peug.206 1.4e / 1999. Pneu.mám rozmer 175/65/14. Potrebujem doporučenie aký romer ALU disku možem použiť,hlavne aké ET má mať ALU disk. Plechové disky mám 5,5/108/14/4dierové/ET34. Myslel som že ET alu disku má byť tiež 34,ale predajcovia doporučuju na moj typ auta ALU disky ET 16 / 18 / 25 / v Peug. Forum doporučuju ET 28 ,ale také som nenašiel. Najviac doporučení je ET 16. Mne sa to ako neskusenému nezdá,kedže plechové disky mám z ET 34 je to premna veľký rozdiel.Prosím o odbornu radu k tejto problematike.

Je nutná zmena,zápis v TP.

Odesláno
Původně zaslal: lubecc

ALU disky Peugeot 206

Prosím o radu.Plánujem kupiť ALU disky na Peug.206 1.4e / 1999. Pneu.mám rozmer 175/65/14. Potrebujem doporučenie aký romer ALU disku možem použiť,hlavne aké ET má mať ALU disk. Plechové disky mám 5,5/108/14/4dierové/ET34. Myslel som že ET alu disku má byť tiež 34,ale predajcovia doporučuju na moj typ auta ALU disky ET 16 / 18 / 25 / v Peug. Forum doporučuju ET 28 ,ale také som nenašiel. Najviac doporučení je ET 16. Mne sa to ako neskusenému nezdá,kedže plechové disky mám z ET 34 je to premna veľký rozdiel.Prosím o odbornu radu k tejto problematike.

No tak každopádně bych dal letní 15,ale to je na tobě.ET bych dal těch 25 to by mělo být na tvoje auto ok,kdybys dal ty 15 tak to už by změnu v techničáku chtělo jestli by ti to vůbec vyšlo,ale když dáš 14 tak myslím,že ET 25 do techničáku dávat nemusíš,protože ty kola vylezou jen o 1 cm ven a to by neměl být problém.Ještě sem nenatrefil na policajta co by se díval na ET kola,jelikož bys ho musel sundat nebo on si lehnout na zem

[upravil dne 5/8/08 L.I.P.O.8]

Odesláno

ALU disky Peugeot 206

V service boxu uvádí na 206 že 5,5x14\" má mýt ET 34 a 6x15\" ; 6,5x16\" ; 7x17\" má ET28.

Pokud tam dáš ET kolem těch 25 tak se nic nestane.

S tím zapsáním do TP to asi nebude jen tak. Bud ti to musí schválit Peugeot nebo mít od těch kol papír (ted mám okno jak se jmenuje:nevim) od výrobce.

ET ti nikdo kontrolovat nebude a 15\" asi taky ne v malým TP nejsou kola zapsaná. Tak jak policajt má vědět jestli máš ve velkým TP zapsaný 14\" nebo 15\"?

Jen na STK hodíš ty co tam maj být.

[upravil dne 6.8.2008 čakom]

Odesláno

Tak včera jsem si od MirasCC přivezl Scirroca (nebo jak se to píše) a dnes jsem si objednal Bridgestone ER300 v rozměru 195/50 R15 82V, zítra by měly dorazit.

Jsem zvědavej jaký na tom bude svezení, snad mě to nevymlátí zuby! ;)

Odesláno
Původně zaslal: kveton

Tak včera jsem si od MirasCC přivezl Scirroca (nebo jak se to píše) a dnes jsem si objednal Bridgestone ER300 v rozměru 195/50 R15 82V, zítra by měly dorazit.

Jsem zvědavej jaký na tom bude svezení, snad mě to nevymlátí zuby! ;)

Neměj strach, nevymlátí. :) Mám na autí taky ER300 195/50 R15 a je to akorát. Oproti 185/65 R14 je to hlavně v zatáčkách a vyšších rychlostech mnohem jistější, ty původní hrozně plavaly, nicméně není to o tolik tvrdší, abys pocítil nějaké výrazné snížení jízdního komfortu.

Odesláno

Prosím poradiť.Aká má byť správna stredová diera ALU disku na Peug.206.Našiel som disky čo rozmermi zodpovedaju na 206-ku,ale maju str.dieri 63,3 dalej 65,10 a 72 asi to jedno nebude.

Dá sa použiť ALU disk zo šírkou ráfiku 6,0 ked mám pneu 175/65/14 a doporučené je 5,5?Aký je v tom v praxi

rozdiel.

Odesláno

Prosím poradiť.Aká má byť správna stredová diera ALU disku na Peug.206.Našiel som disky čo rozmermi zodpovedaju na 206-ku,ale maju str.dieri 63,3 dalej 65,10 a 72 asi to jedno nebude.

Dá sa použiť ALU disk zo šírkou ráfiku 6,0 ked mám pneu 175/65/14 a doporučené je 5,5?Aký je v tom v praxi

rozdiel.

Na 206 je střed 65,1.Rozdíl bude v tom,že guma bude více ze šikma od ráfku a nebude ti ten ráfek tolik chránit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...