Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 Coupe...klady a zápory


asaad

Recommended Posts

nechcen vrtat ale svagor je mechanik a na dielni maju uz pol roka dieselovu 406ku cupe a ma nieco s vahou motora ked som u neho bol bol tam aj majitel a nadaval ze by uz isiel radsej do benzinu. To moze byt pripad 1:1000

inak straaasne pekne auticko (ale az po mojom)

[upravil dne 12.2.2008 robozv]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mam auto skoro pol roka.zatial bez investicii,ale treba povedat,ze auto som kupoval v top stave, servisoval ho peugeot v nemecku a vsetko co kedy bolo menene a zaplatene tak je dokladovane,az na stabilizacne tycky ktore lopotaju a budem ich menit na jar.so spotrebou som max. spokojny.je to 152 kw motor.

su na to drahe rozvody co som zistoval a inac je to v podstate asi to iste motoricky co sedan.cena karosarskych dielov je za hranicou unosnosti.

mam auto v plnej vybave okrem navi takze som spokojny.jedine co sa mi pokazilo je samozatmavovacie spatne zrkadlo.inac funguje vsetko na 100%.

ale pripominam,ze je to jeden z mala kusov o ktore bolo takto starane.pred tym som snad pol roka hladal az kym som nasiel vyhovujuci kus.chlapik to mal ako tretie auto v rodine.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja ho mam taky po nnemeckem majiteli a prebiral jsem ho se serviskou kde bylo vse dolozeno.Nemam plnou vybavu.Akorat 2.0l je trosku slabsi...chtelo by to 3litr.Ale zivit ten motor,kdyz jezdim casto a k tomu studuju..(2litr bere na dalku 8litru stim ze na okreskach cca 110-120km/h)Diesel podle me v tomhle aute nema co delat.Zadne vetsi opravy jsem zatim nedelal...az na katalizator (novej za 13tisic)kterej se mi vysypal na konci léta 2007.Bud dostal ránu o který vím(při sjíždení obrubníku) a nebo jak někdo tvrdí má na tom vinu Shell V-Power racing ci toceni k omezovaci a nasledny prehrati..nevim cim to bylo ale novej drzi :) Jinak vymena klasickych veci olej atd.

Neprijemny je treba pretrhnuti lanka v tahlu na sedacce...ale po mensim koumani se da v pohode spravit.

Auto mam skoro rok..najel jsem s nim 30tisic a zatim spokojenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.Po tomto aute som tuzil od prveho momentu jak som ho prvy krat uvidel.Moc som tomu neveril resp.ani vo sne by ma nenapadlo ze ho raz budem mat.Auto je to v pohode len tiez ako pise asaad rozpadol sa mi kat ale nemenil som ho,len som ho vyprazdnil a pohoda aspon lepsie ide.Vady som neake nezbadal snad len spotreba keby tak zral 5L vobec by mi to nevadilo.Skoda ze tie nahradne diely kasne su tak sialene drahe,ale myslim ze je to len koli tomu designovemu studiu Pinifarina a zdaju sa mi slabe brzdy na 2L ale to chcem napravit vymenou za Bremba z 3L tak snad budem spokojnejsi.Neake riadne drsne jazdy niesu na tomto aute realne lebo vykon je kapco slabsi.Mohli tieto 2L robit s turbom to by bola parada.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...