Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

pneu na 106


jarda23

Recommended Posts

ahoj potreboval bych poradit s rozmerem pneu na myho lvicka. Po tom co jsem zjistil jak skvele jsou univerzaly na lede jsem se rozhodl koupit si vanocni darek, problem je v tom ze nevim jaky by byl nejlepsi rozmer. Ted vozim 145/70 R13 ale pripadaji mi strasne nestabilni. Mam starej model 1.0... Mozna trosku blba otazka ale budu muset menit i plechace kdyz tam dam napr 155, nebo 165???Diky moc za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam tiez starsi model, ale diesel - t.z. mam stvrodierove disky - ty mas asi trojdierove - ale letne pneu mam Uniroyal 155/70 R13 a zimne mam Matador 175/75 R13 (sice to osuchuje podbehy ked som nalozeny, ale ma to dobru stabilitu).

A plechace menit nebudes musiet ked tam nechas R13 za predpokladu ze tam mas aj teraz R13.

Jestli se nepletu :D:D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já osobně na zimu vozím 165, ale asi půjdu do 155 nebo 145, snad to bude lepší v záběru. Včera se mi povedly moooc hezký hodiny, naštěstí sem to ustál na šotolině před škarpou ;)

Jinak na léto sem jezdil 175 přední a 165 zadní. Nic moc podle zákona, ale ta brzdná síla nedeá srovnat. Na jaře jdu do 175 komplet stroj.

Jak se chovají 145 na zimu? je to hodně rozlítaný? Ty 165, co mám, nějaký Kingstar cca 800,- / ks jsou hodně měkký a auto je jak na vodě :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já používam Polaris 165/70 R13 ... zatim zadny problem, jen je vcas nechat nazout :-) Ani na horach jsem nenazouval retezy, pokud jedu sam, ci ve dvou, tak to vyjede vse /jezdime k chate necele 2km lesem, ktera se pouze protahuje - obcas :-), zatim OK/ ma to celkem tezkej predek. Je to o Pneu, ani ne tolik o sirce, sluzebi Fabkou se Savama nevyjedu, druha ma nejake Continentaly a ta je ok... oboji stejnej motor, kombi, takze se ty pneu opravdu liseji. Jen doufam, ze jsem se nedotknul nekoho, kdo je se Savama spokojen :-)):)

[Editován dne 21/12/03 jakoubek]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...