John Odesláno 15. únor 2008 Odesláno 15. únor 2008 Jak koukám,tak moc velký ohlas společný páteční odjezd není.... 2MirassCC a Marlin: že by jsme jeli 3auta společně? opravdu mini kolona Citovat
Blizzard Odesláno 15. únor 2008 Odesláno 15. únor 2008 Původně zaslal: John Jak koukám,tak moc velký ohlas společný páteční odjezd není.... 2MirassCC a Marlin: že by jsme jeli 3auta společně? opravdu mini kolona No kdo chce tak vyrážím s matesem za hodku z Plzně Citovat
Marlin Odesláno 15. únor 2008 Autor Odesláno 15. únor 2008 Původně zaslal: John Tak to vypadá,že asi budu bloudit sám ja budu ve 4 v pze, a snad se tam enkde setkam s mirasem. Dyutak na nas nekde pockej na plzenske dalnici. nebo mi pisni smsku Citovat
MirasCC Odesláno 15. únor 2008 Odesláno 15. únor 2008 Původně zaslal: John Tak to vypadá,že asi budu bloudit sám Domluv se s Marlinem, nebo mi napiš na 724 919 796. S Marlinem zatím taky nejsme domluvený na konkrétní čas, ještě to budem ladit. Ale já už sem myšlenkama stejně jinde, asi to tu zabalím, vypadnu, nachystám se a mohl bych vyrážet. Přece jen když se gulášek vydává jen do 18:01, budem si muset máknout abysme to stihli [upravil dne 15/2/08 MirasCC] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.