fiiloo Odesláno 2. únor 2008 Odesláno 2. únor 2008 Ako dokazem dat obrazky auta pod text a spotrebu ??? Prosim o radu , dakujem. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. únor 2008 Odesláno 2. únor 2008 Původně zaslal: fiiloo Ako dokazem dat obrazky auta pod text a spotrebu ??? Prosim o radu , dakujem. Koukni sem - A spotřeba je z www.spritmonitor.de Citovat
fiiloo Odesláno 2. únor 2008 Autor Odesláno 2. únor 2008 NOO teda baner som si pripravil do rozmeru ale ked dam link do podpisu , ukaze sa mi v podpise iba odkaz na link na net ? kam mam teda vlozit ten odkaz z tej image stranky ? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. únor 2008 Odesláno 2. únor 2008 Původně zaslal: fiiloo NOO teda baner som si pripravil do rozmeru ale ked dam link do podpisu , ukaze sa mi v podpise iba odkaz na link na net ? kam mam teda vlozit ten odkaz z tej image stranky ? No musíš použít BB code, čti pořádně a všechno;) Citovat
fiiloo Odesláno 2. únor 2008 Autor Odesláno 2. únor 2008 Zabudol som tam dat hranate zatvorky dakujem . , noo co hovoris ? mrkni a spotrebu tam dostanem ako ? cez tu stranku co si mi dal ? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. únor 2008 Odesláno 2. únor 2008 Původně zaslal: fiiloo Zabudol som tam dat hranate zatvorky dakujem . , noo co hovoris ? mrkni a spotrebu tam dostanem ako ? cez tu stranku co si mi dal ? Hm, pěkné pěkné, poriadne auto;) spotrebu tam daš tak že se na strance zaregistruješ, vyplníš profil a pak zadáváš tankování a KM. sem zkopiruješ nabídnutý odkaz [upravil dne 2/2/08 Radek Hurvajz] Citovat
fiiloo Odesláno 2. únor 2008 Autor Odesláno 2. únor 2008 NOo skusal som to ale akosi som sa tam zamotal , kaslem nato obr boli podstatnejsie Dakujem mas umna pivko Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.