Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

215/35/18 - zkušenosti?


M.a.R.i

Recommended Posts

Našel jsem si na ebay.de pěkný kolečka a budu si k ním kupovat gumy. Čím levnější tím lepší, takže pirreli, goodyear a podobný nehrozí. Co jsem tak pátral tak o rozměrech 215/35/18 nejlevněji vychází Triangel za 59e. Od firmy, od které budu kupovat kola, mi bylo nabídnuto Nexen za 85e. Máte někdo s touhle značkou zkušenosti? Nebo doporučíte něco ve stejné cenové hladině? Co jsem se bavil s mechanikem,tak ty trangely jsou k ničemu, že prej na nich auto skáče jak nadmutá koza a musí se to neustále převažovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To teda.Takové značky jsem nikdy neslyšel.Pneumatika je to jediný, co tě drží a spojuje s vozovkou, takže bych moc nehazardoval.Na suchu to může být třeba i dobrý, ale stačí trochu vody nebo prachu a je to o něčem jiném.

http://www.nejlevnejsipneu.cz/cz/pneumatiky.php?druh=1&vyrobce=&sirka=215&profil=35&prumer=18

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

F3Rd@: Super, on mi ten němec říkal,že se jedná o velice dobré pneu. Nezastavám prostě názor že levné pneu znamená vždy "sračku" jak tu napsal josefsv. Kolikrát se třeba stalo v testech,že pohořely drahý pirrelli a ostaní značky a předběhla je levná Ásie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co ještě Nankang? Slyšel jsem na to samou chválu.

to .mycTD: nemyslel jsem to tak,že Asie vyhrála ale třeba se umístila v horním žebříčku nebo ve středu a pokořila mnohem známější dražší značky.

to Vvitty: no, snad to taková hrůza nebude. Najezdil jsem přes 10000km na 215/40/16 a v pohodě,ale to je taky o dost vyšší guma :myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to MrVain: Čím myslíš že to je? ADAC je po světe uznávaný,ale taky může bejt podmáznutej, to samý ty testy,kde zase nankang vedl :myslim těžko říct

konkrétně:

http://www.dobrepneu.cz/index2.php?ID=553739&sekce=8&akce_old=list&akce=search&showsearch=1&dezen=&typ=&sirka=215&profil=35&prumer=18&obdobi=&cena=&rychlost=&RF=&TL=&vyrobce=&nosnost=&druh=&limit1=&orderby=cena&desc=&;zeme=&standartni=on&premiova=on&ekono micka=on

cena 2150,-

http://www.autofam.cz/index.php?page=product&id=7481

cena 85e

[upravil dne 1.2.2008 M.a.R.i]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nankang je velmi makka guma.nie je zla,pouziva sa hlane na sportove auta ale vela nevydrzi.pre teba bude asi nie ta prava, ked chces usetrit na gumach.priklad-je lacna ale napr. ina znacka vydrzi polovicu dlhsie takze cena je nezaujimava.

nehovorim ze si kup najdrahsie pneu,ale urcite by som si nekupil nieco co minimalne v mojom okoli niekto nevyskusal.predajca ti nakeca co chces pocut

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ak sa Nakang vôbec dosta do testu ADAC tak je to uspech, niektore pneu sa tam vôbec nedostali, ja mám Bridgestony ER300 Turanza a maximalna spokojnosť, pneu treba objednávať hneď keďže sa blíži jar, lebo za posledny týždeň sa cena za letné pneu zvýšila na internetových obchodoch o cca 100korun/kus:aut

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2Mari: zalezi, kde jezdis a jak moc tvrde jsou ty rafky...

poprve jsem je prorazil z me vlastni blbosti, protoze ty diry jsem tam znal... podruhe ani nevim, kde jsem tu gumu cestou vzal, proste jsem pak prisel k autu a zadni prazdna... a posledni jsem vzal o osamocenou diru na slusne silnici, bohuzel se nedalo vyhnout. najel jsem na nich cca 30000...

prijemne zjisteni bylo ze byt slo o predni, tak diky tomu ze v nich uz stejne neni skoro zadnej vzduch se to nijak neprojevilo na vlastnostech rizeni :)

narozdil od praskle pneu 165/50/14 ci co jsem to tenkrat mel na sluzebnim...

drzim palce ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky všem za názory. Ono právě ty Nankangy mi doporučil člověk, co se živí skladováním a logistikou pneu a dělá to už nějaký pátek. Ve své firmě používají Nankang a jsou s nimi spokojení. Ale zase nemají zkušenosti s tak nízkýmii gumami. Je to člověk,kterému můžu věřit a žádný profit z toho mít nebude.

Vím, říká se že nejsme natolik bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci. Ale i tak to asi risknu. Protože mi je proti srsti dávat za pneu víc, než za ráfky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tiez zastavam nazor, ze aj lacne pneu mozu dobre posluzit. Ja som dostal k autu zimne klebery, ktore som chcel este pri predaji auta vymenit za pirreli ked som videl tie testy. Dnes musim ale konstatovat, ze az taka zla guma to neni. vcelku pekne si poradi s mokrou vozovkou aj velkymi "mlakami" nestalo by sa mi ze by auto ustrelilo alebo nieco take. Problem bol len na klzkom povrchu kde to nebrzdilo, ale myslim ze ina guma by bola na tom rovnako. lad je lad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...