Hugo Boss Odesláno 31. leden 2008 Odesláno 31. leden 2008 měl bych tu jeden problém, rozbil se tem číslený imobilizér a nejde nastartovat auto, normál všechno točí, ale nejde palivo, jiskra a ecu... má někdo radu jak to třeba obejít nebo zaměnit za jiný? Pomohlo by mi i schéma zapojení... Nejlépe bych to z auta celé vytáhl, díky za info může být i odměna za dobrou radu která tohle všechno vyřeší... dikec Citovat
Ferry Odesláno 31. leden 2008 Odesláno 31. leden 2008 co znamena ze se rozbil, pokud sviti zelena i cervena dioda, popr. nesviti zadna, tak prohlidni zda nejsou zlamane nejake dratky od te klavesnice - pricina 95% poruch schema zapojeni ted nemam bohuzel u sebe. abys to mohl vyndat z auta, potrebujes zadat spravny kod a odblokovat imobilizer, pak uz se to da odpojit - 100krat reseno tady na foru Citovat
marisw Odesláno 31. leden 2008 Odesláno 31. leden 2008 Původně zaslal: HUGO BOSS měl bych tu jeden problém, rozbil se tem číslený imobilizér a nejde nastartovat auto, normál všechno točí, ale nejde palivo, jiskra a ecu... má někdo radu jak to třeba obejít nebo zaměnit za jiný? Pomohlo by mi i schéma zapojení... Nejlépe bych to z auta celé vytáhl, díky za info může být i odměna za dobrou radu která tohle všechno vyřeší... dikec tiez mam tento problem za sebou, v tedy som bol z toho na nervy 2 mesiace...... auto tocilo, pohode ale ani neskrtlo...preblikavali zelena a cervena kontrolka...bolo to zablokovane a nikto nevedel kod....potom som to dal jednemu típkovi co to za 15 min urobil.... Citovat
Hugo Boss Odesláno 31. leden 2008 Autor Odesláno 31. leden 2008 Původně zaslal: marisw Původně zaslal: HUGO BOSS měl bych tu jeden problém, rozbil se tem číslený imobilizér a nejde nastartovat auto, normál všechno točí, ale nejde palivo, jiskra a ecu... má někdo radu jak to třeba obejít nebo zaměnit za jiný? Pomohlo by mi i schéma zapojení... Nejlépe bych to z auta celé vytáhl, díky za info může být i odměna za dobrou radu která tohle všechno vyřeší... dikec tiez mam tento problem za sebou, v tedy som bol z toho na nervy 2 mesiace...... auto tocilo, pohode ale ani neskrtlo...preblikavali zelena a cervena kontrolka...bolo to zablokovane a nikto nevedel kod....potom som to dal jednemu típkovi co to za 15 min urobil.... a copak s tím udělal? potřebuju to také zprovoznit. drátky přelámané nejsou, vše je opticky OK, bliká mi červená dioda a po zadání kódu se rozsvítí obě 2 diody a ¨pípá to jak potrhlý, potřebuju ten systém komplet vyřadit abych se nemusel zadávat s nějakým kodem... občas to zlobilo a vzalo to ten kod třeba napotřetí a teď už vůbec.. a byl zadáván vždy dobře... Citovat
Ferry Odesláno 31. leden 2008 Odesláno 31. leden 2008 Původně zaslal: HUGO BOSS Původně zaslal: marisw Původně zaslal: HUGO BOSS měl bych tu jeden problém, rozbil se tem číslený imobilizér a nejde nastartovat auto, normál všechno točí, ale nejde palivo, jiskra a ecu... má někdo radu jak to třeba obejít nebo zaměnit za jiný? Pomohlo by mi i schéma zapojení... Nejlépe bych to z auta celé vytáhl, díky za info může být i odměna za dobrou radu která tohle všechno vyřeší... dikec tiez mam tento problem za sebou, v tedy som bol z toho na nervy 2 mesiace...... auto tocilo, pohode ale ani neskrtlo...preblikavali zelena a cervena kontrolka...bolo to zablokovane a nikto nevedel kod....potom som to dal jednemu típkovi co to za 15 min urobil.... a copak s tím udělal? potřebuju to také zprovoznit. drátky přelámané nejsou, vše je opticky OK, bliká mi červená dioda a po zadání kódu se rozsvítí obě 2 diody a ¨pípá to jak potrhlý, potřebuju ten systém komplet vyřadit abych se nemusel zadávat s nějakým kodem... občas to zlobilo a vzalo to ten kod třeba napotřetí a teď už vůbec.. a byl zadáván vždy dobře... ze to vypada opticky dobre nestaci musis ty draty promerit, jestli nejsou zlomeny [upravil dne 31/1/08 Ferry] Citovat
Dave_k Odesláno 31. leden 2008 Odesláno 31. leden 2008 Tak tak. Jak píše Ferry. Zkontroluj drátky. Měl jsem to samé. Opticky to vidět nebylo, ale byli v bužírce přelomený 2 dráty. Sletoval jsem je k sobě a vše bylo OK. O vyřazení klávesnice je toho tady už napsáno dost. Použij hledání. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.