Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P406 - rádio Philips 4050 a možnost mp3 a USB


OK406

Recommended Posts

Zdravím,tento problém s mechanikou a mp3 som riešil aj ja asi pred dvoma rokmi,dostal sa mi tento panel ktorý máš zabudovaný do ruky a napadla ma táto myšlienka zabudovať to miesto mechaniky.Nakoľko som vyskúšal množstvo rôznych transmiterov až po kazetu ktorú určite dobre poznáte,ktorá má audio vstup,ale ten klasický kazetový ruch mechaniky tam zostával.Práve túto kazetu som využil pri mojom primitívnom zapojení panela. Tak ako popisuje antik som vybral mechaniku,avšak ponechal som iba hlavu,ktorú som pripevnil na kúsok doštičky a oproti som prilepil po nastavení vzdialenosti a uhlu hlavu,ktorú som vybral práve z tej kazety.Pripojil som na ńu výstup s panelu a hrá to super.nevedel som najst vstup,tak som to riesil takto primitivne.Všetko funguje aj páčka na volante.Teda ked prepnem na tape spustí sa panel.Stačí potom iba navoliť aký vstup chceš.štandartne keď sa prepne na tape tak prehráva z karty,alebo usb.Je to bez šumu a bez zvukov mechaniky...

Upraveno uživatelem Milan67
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řešil někdo zabudování mp3 modulu do autorádia Philips 4050 (bez displeje)? Modul mám a rádio bude taky.
@antik psal ve svém příspěvku, že u rádia Philips 4050 (bez displeje), je nějaký problém. Nevím, zdali již ví, jak zapojit modul do rádia 4050. U rádia 4035 (s displejem), vyřešil modul velmi dobře:super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. nepřišel, ještě jsem to neřešil. Hlavni problem byl v tom, že směšovač, neboli přepínač vstupu do zesilovače nehodla být přeply na TAPE protože TAPE se netočí. Hlídá to jistý chip, neboli procesor , který to přepne zpět na radio ( TUNER) hned jak zjisti, že se netočí kolečko na chybějicí mechanice. myslím si že odstraněním toho chipu by pomohlo, jinak zapojení by bylo stejné jako u 4035 Tedy, otevřením dvířek by se přeplo radio do modu TAPE a hralo by to co hraje mp3modul.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nemam tucha. autoradio nezapnu doma bez displeje, a nemam ted moc casu se tomu venovat na plno. musim nejdřív vystípat dráty ze svýho auta kvuli displeji, pak objednat mp3modul. atd. je to na dlouhoui trat. Auto mam nepojizdny a pujde do vrakovistě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ruříš svoji 406? To mě mrzí. Hlavní je, aby  mp3 modul byl plně funkční i v rádiu 4050. Snad přijdeš o který čip (procesor) se jedná. Rád bych Ti pomohl, ale elektrika je pro mě ,,španělská" vesnice. Mám dvě rádia 4050. U jednoho nejde nalatit rádio. Jinak je funkční. Má poškozené zapínací tlačítko. Druhé rádio je plně funkční. MP3 modul mám taky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

Už je to delší dobu, co zde psal @antik o modulu mp3 do rádia Philips 4050, kde je problém  čip (procesor) . Proto se chci prosím zeptat, zdali někdo jiný, kromě @antik nezkoušel zprovoznit modul mp3 v rádiu 4050. U rádia Philips 4030 se modul mp3 zprovoznil. Rád bych ve své 406 poslouchlal hudbu přes usb - flash.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...
  • O 6 měsíců později...

Mrzí mě, že tento projekt utichl. Domníval jsem se, že bude možno využít originál rádio v Peugeot 406 Philips 4050 s pomocí modulu a přehrávat hudbu z usb. Člen @antik se delší dobu zde na fóru neozval a ani nikdo jiný. Je škoda že u rádia Philips 4030 (bez samotného displeje = displej je součástí rádia) lze s úspěchem modul používat, včetně všech fukcí rádia i páčky pod volantem.
 Kdyby se někdo věděl, jak úspěšně využít modul i u rádia 4050, budu nápomocen.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...