Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P406 - rádio Philips 4050 a možnost mp3 a USB


OK406

Recommended Posts

Co čtu, hlavně ty ruský fora, tak jestli jsem to pochopil, tak jim stačilo napájet kabel s Jackem někam, kde jde zaroven i radio, a jak psali, : Překvapivě čistý zvuk bez šumu: tak tedko nevim, jestli jsem to dobre pochopil.

 

Tady taky musel řešit s tim stejným modulem, jako mam já. a nevšiml jsem si tam, že by to řešil a šidil to TAPE ERROR.

https://www.drive.net/l/5310270/

 

 

Co vy na to ?

Upraveno uživatelem antik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dost mne zaujal tentoobrázek, kde je vidět, že modul, který hlídá motorek kazetové mechaniky je zapojen, jenže bez mechaniky. Je po levé straně. 

A koukám, že je to přesně ten samý.

 

 

457fb54s-960.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Tak jsem šmrdlal drátkem na který jsem měl připojený telefon co mi hrál a zdá se že jsem na to přišel. Ale telefon nezjistil, že má připojen Jack.  Až vyřeším toto, dám sem zbytek, tedy návod, jak jsem to vyřešil. Připojení AUX na PHILIPS 4050 (22DC722/65)

Má někdo nějakou radu ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ano šlo, ale páčkou by se to neovládalo, Pokud se mi povede to udělat tak, aby tlefon identifikoval připojený konektor, pak místo telefonu můžeš mít třeba ten mp3 modul s USB bluetooth atd. v podstatě cokoliv. Ja tam chci telefon, protože v něm mám hudbu co chci a navic když mi někdo za jízdy zavolá, hudba se pozastaví a já můžu mluvit a poslouchat hovor, jako bych měl handsfree. A to je přesně to co chci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

Zkoušel jsem napájet kablik, nic méně nedokážu stornovat mechaniku, a nikdo mi neporadí, takže mam smulu. Se na.eru a napojim paraelne na repráky další autorádio který nebude na páčku holt reagovat. nebo seženu jiný, Pátral jsem hodně dlouho, a díky tomu, že nejsou vidět fotky, tak vim prd. nevim jak stornovat mechaniku. Dokážu to ale na starší radiu, co má zase kolega s P406 sedan, umim na ní stornovat mechaniku a ještě napojit Jack , na svoje ale už ne, páč je to tam složitější. Nesehnal jsem žádnou radu.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je moc škoda. Sleduji tvoji práci. Možná, že by veděli poradit  Dave_k či Ferry. Možná, že se ozve JSytic, který to měl či má ve své 406 (old model) a mohl by poradit. Bylo to krásně vidět na fotce. Věřím, že se vše podaří. Škoda, že Ti nemohu nikterak pomoci, jelikož elektronice nerozumím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Tak jsem včera nakoupil : relátko, zapínač a celou věc udělám asi takhle, Na zesilovači najdu audio signal co vede z radia,atd., a tam proškrábnu tišták, napojim na relé ve vypnutém stavu. Na pin co bude v zapnutém stavu napojím aux , v mém případě Jack a ten pujde do telefonu, tedy budu mít hudbu, Navigaci a telefonovani (handsfree) v jednom.  Tedy až to budu mít hotové a nafocené, měl bych si klasicky zapnout autoradio, a až budu mít napojen telefoun na jack, prerusim zapínačem obvod díky tomu relátku. a prepnu vstup na aux. V jednoduchosti je síla, A mechanická jakbysmet. Uz jsem se totiž dost nas.al že nedovedu najít řešení. 

Máte li někdo jiný názor, či nápad, sem s ním.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Packa se bude moct pouzit jen na volume, nic vic. Ostatni sice bude fungovat, tak jako dotet, ale bude to dle me prace fungovat pouze na radio, tedy az se zapne čudlik, odpoji se jen zvuk z radia a zapne zvuk s Jacka. Tedy pokud po prepnuti  budes ladit radio packo, budes ho ladit tak i tak, jen ho neuslysis. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...
  • O 1 rok později...

I když od založení tohoto tématu uplynula delší doba, nedá mi to, abych se nezeptal, zdali došlo prosím v pokroku. Přiznám se, že bych rád měl modul ve své 406 a plně využíval v originál rádiu Philips 4050.

antik, ferry,  povedlo se Vám zprovoznit modul v rádiu Philips 4050?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...