Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

doklady 205 diesel


zoby

Recommended Posts

Prodej auta po částech je na dlouho, a je k tomu potřeba mít prostory. Pokud to máš OK a vcelku, je lepší prodat to celé.

Překroužkování motoru nemá cenu dělat, pokud se to odflákne za levno, jsou to vyhozené peníze, a pořádně udělané je to drahé.

Motor 1,8TD jsem už tady nabízel.

Zač je ta 324TD? Upozorňuju, že tenhle motor je zatraceně choulostivej, a dá se velice snadno odeslat do věčných loviš?...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hics: co znamená ořezanej???

Je to normální 2,4TD, mechanickej, výkon nevim. Dával se hlavně do 524 (E28), tu měl kolega, tahal s tím na vleku auta.

Dobrej motor, kam se hrabou pažouty, ale taky dost choulostivej - často praskají hlavy. Stačí mu dát zastudena kouř, a je vymalováno... Má nějak neš?astně tu hlavu řešenou - snad okolo ventilových sedel a vodítek, či co. Já se do těhle motorů nikdy nehrabal, akorát jsem to viděl u toho kolegy... Při koupi doporučuju dávat hodně dobrý pozor, jestli nefouká do vody - tzn. zkušební jízdu tak 50km, a pak si šáhnout na hadice - nesmí být \"kamenné\".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ořezanej myslím tím, že se do nevým jakýho typu Báw dávali TD, který vznikly \"pouhým\" oddělením dvou posledních válců ( je to motor do \"V\" ) motoru vyšší výkonostní řady. Tohle prej byli celkem pasti a srali se až na půdu... Jinak takovýhle odrovnání TD v E36 sem zažil z blízka. Jedn kokot z něj udělal totálku za jednu zimu a bylo to přesně o tom o čem mluví Oddie. Studenej start a hned plney plyn a vrrrr... nicméně tohle dlouho nepřežije žádnej motor... Možná ve V3Sce :D:D:D

[Editován dne 8/12/03 Hics]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hics: to tedy nevím, co máš na mysli, ale jak 2,4TD v 324/524, tak 2,5TDS jsou řadovky... Ten 2,5TDS má intercooler, jak Tomyka správně podotkl, 2,4TD jej nemá.

2,4TD je mechanickej, ty poslední modely jsou snad i trochu s elektronikou (taky jiné turbo, a taky se vís serou než ty čistě mechanické), 2,5TDS je s el. (tenhle motor se dával i Opelu Omega B, ale s menším výkonem než u báwa)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...