Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dodelani centralu


pavel3.0.9

Recommended Posts

Zdravim vsechny.Teta ma 206 s BSI.Potreboval bych poradit se zapojenim, centralu s do typ Portman cz4700DO.Jde mi hlavne kam dat optickou signalizaci.Nejradsi bych to pripojil na packu co udava smer,nebo me napadlo dat to na vystrazny svetla.Nevim dve veci,jestli se muze ten vystup z toho centralu pripojit primo,nebo prez diodu? nevim co na takovy pripojeni rekne ta BSI?pak je tam vystup odemknuti zamknuti,ale to pripojovat nebudu .jde mi hlavne o ty smerovky.DIKY VSEM ZA POMOC RADY!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau, u toho Portmanu zapojuješ akorát na baterku a kostru. Spínače odemykání a zamykání nech jak jsou. Kabely na směrovky se dají zapojit přímo na BSI (na výstražný bych to nezapojoval, protože to má jednu nevýhodu a to, že zamykání spíná světla jenom jednou, tudíž by se na výstražných spojil obvod a začaly by blikat, ale už by se nerozpojil, tudíž bys musel mačkat dvakrát zamykání, popř. dvakrát zamykat). Já to připojil přímo do konektoru na imobilizér. Napiš jaky je ta 206ka rok výroby.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám taky rv. 1999 a u mě je to asi takhle: Na BSI si najdi černý konektor s takovou červenou jistící záklapkou a na něm jsou to ty kabely. Hnědý a vedle bílý - vždycky jsou dva který jdou do konektoru. Na tyhle to připoj a mělo by to fungovat. Ale je tam docela blbej přístup na rozdělání konektoru. Good luck :super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...