jogi24 Odesláno 6. červen 2012 Odesláno 6. červen 2012 A este silentbloky na tu napravu kde kupujes? Citovat
command Odesláno 6. červen 2012 Odesláno 6. červen 2012 Zatial som to mal 3 krat rozobrane a silentbloky som este nemenil nezdalo sa mi ze by som ich musel menit. Citovat
janny Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 no mne začala pukať zadná náprava. ale to pukanie začalo keď som nahodil letné 15 a znie to ako keby niekto búchal kladivom po pneumatike. Kolesá stoja ok a ani vôľu necítiť. Pukanie sa ozýva keď sa prenáša váha auta zo strany na stranu... Má to na tacháči 135 000 km ale ja typujem že to bude aspoň o 50 000 viac. Čo myslíte budu to ložiská? alebo je tam ešte niečo co by som mal pozrieť skôr? [upravil dne 8/6/12 09:03 od janny] Citovat
mxmen Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 takhle nějak to vypadá když je po smrti Citovat
command Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 takhle nějak to vypadá když je po smrtiTen je celkom fajn ja som ho mal zodraty na mieste kde bolo kedisi lozisko a komplet hrdzavy. Citovat
Eon Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 U mne to vypadalo takto: čep: http://eooon.rajce.idnes.cz/peugeot#66.jpg A ložiska http://eooon.rajce.idnes.cz/peugeot#31.jpg [upravil dne 8/6/12 12:58 od Eon] Citovat
command Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 Pre istotu foto mojho capu a aj lozisiek Čap Ložisko Len jedna strana druha bola OK ale pre istotu som menil lozisko, čap bol v dobrom stave. Už sa chystam dokončiť aj navod len stale nemam na to čas + este musim nejake foto dorobit nech je navod kompletny. Citovat
Micky999 Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 Zdravím, moje přítelkyně má CItroen Xsara 1,4i rv 99 a mechanik řekl, že má v řiti zadní nápravu a potřebuje repasi. Když mu dovezu repasovanou nápravu, že mi to udělá. Neví někdo, kde bych sehnal repasovanou nápravu v okolí Chomutova? Nebo kdo by to udělal celý? Rovnou by se vyměnili ložiska atp. A kolik se pohybuje cena? Díky... Citovat
command Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 Zdravím, moje přítelkyně má CItroen Xsara 1,4i rv 99 a mechanik řekl, že má v řiti zadní nápravu a potřebuje repasi. Když mu dovezu repasovanou nápravu, že mi to udělá. Neví někdo, kde bych sehnal repasovanou nápravu v okolí Chomutova? Nebo kdo by to udělal celý? Rovnou by se vyměnili ložiska atp. A kolik se pohybuje cena? Díky...Jak ked mu donesies repasovanu napravu tak ti to urobi nechapem? Pokial viem vacsinou to robia tak ze prides s autom on uz ma hotovu napravu tvoju da dole nahodi zrepasovanu a ides domov. A ak ide o len vymenu tak to si mozes doma spravit za 1-2 hodinky popripade tam kde das repasovat napravu ti ju za nejaky poplatok aj vymenia. Zadna naprava u nas na SK na vrakaci tak 300€(a to nevies ani z kadial je ani kolko ma nabehane aj ked budu hovorit cokolvek tak sa im neda verit). [upravil dne 8/6/12 15:14 od command] Citovat
Rejty Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 Tak to není teda moc dobrej repas.. Co už.. Já si od jisté doby co jsem měl auto v servisu, raději všechno dělám sám.. jsme na tom stejne:) Citovat
command Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 Ja osobne sa drzim pravidla ze ked si to spravim sam viem co tam mam. Citovat
janny Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 Ja osobne sa drzim pravidla ze ked si to spravim sam viem co tam mam. Command len dokonci ten navod bo bude treba :super Citovat
janny Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 som nasiel nieco taketo ako pozeranie je to zaujimave hlavne ked mu vo videu 3 pri Lisovaní (zespektíve nabíjaní ) svihne to rameno na zem ale otazka je co ked je znicený ten čap? čo s tím potom? výmena polonápravy? alebo je to možné vymeniť? ten jeho sposob je doooosť divný smirgel a brúska fuj to. To je riadna fušerina [upravil dne 9/6/12 22:30 od janny] Citovat
mxmen Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 tak to je názorná ukázka jak se to dělat nemá, v čepu byly vidět drážky od ložiska. Pak se nedivím že je po 30tis km náprava zase po smrti. Citovat
janny Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 tak to hej.... ktovie v kolkých servisich práve takto repasujú nápravy Citovat
command Odesláno 10. červen 2012 Odesláno 10. červen 2012 Tak takto som to urcite nerobil a som rad ze som si to sam spravil ako to dat takymto fuserom za velke prachy. Ten navod sa budem snazit dokoncit tento tyzden mozno uz v pondelok Citovat
Eon Odesláno 10. červen 2012 Odesláno 10. červen 2012 Naprosto souhlasím s commandem, to je fušeřina jak hrom.. Pak se lidi diví, že jim to odejde po 3Otis.. děs. Citovat
janny Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Command a prezraď že mi kde kupuješ tie ložiská a čapy.... Bo tu nevedia čo majú za ne pýtať 120E len ložiská Citovat
Eon Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Tady: http://www.eshop-rychle.cz/autopb/eshop/22-1-ZADNI-NAPRAVY-FRANCOUZSKE-VOZY/237-4-DILY-NAPRAV/5/393-sada-lozisek-c-4-1 Citovat
jogi24 Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 to Janny: skus najst autoservis jurik. Diviacka nova ves,mam pocit ze 25€ jedna strana. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.