Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no mne začala pukať zadná náprava. ale to pukanie začalo keď som nahodil letné 15 a znie to ako keby niekto búchal kladivom po pneumatike. Kolesá stoja ok a ani vôľu necítiť. Pukanie sa ozýva keď sa prenáša váha auta zo strany na stranu... Má to na tacháči 135 000 km ale ja typujem že to bude aspoň o 50 000 viac. Čo myslíte budu to ložiská? alebo je tam ešte niečo co by som mal pozrieť skôr?

[upravil dne 8/6/12 09:03 od janny]

Odesláno

Pre istotu foto mojho capu a aj lozisiek :D

Čap

Ložisko

Len jedna strana druha bola OK ale pre istotu som menil lozisko, čap bol v dobrom stave. Už sa chystam dokončiť aj navod len stale nemam na to čas :aut + este musim nejake foto dorobit nech je navod kompletny.

Odesláno

Zdravím, moje přítelkyně má CItroen Xsara 1,4i rv 99 a mechanik řekl, že má v řiti zadní nápravu a potřebuje repasi. Když mu dovezu repasovanou nápravu, že mi to udělá. Neví někdo, kde bych sehnal repasovanou nápravu v okolí Chomutova? Nebo kdo by to udělal celý? Rovnou by se vyměnili ložiska atp. A kolik se pohybuje cena? Díky...

Odesláno
Zdravím, moje přítelkyně má CItroen Xsara 1,4i rv 99 a mechanik řekl, že má v řiti zadní nápravu a potřebuje repasi. Když mu dovezu repasovanou nápravu, že mi to udělá. Neví někdo, kde bych sehnal repasovanou nápravu v okolí Chomutova? Nebo kdo by to udělal celý? Rovnou by se vyměnili ložiska atp. A kolik se pohybuje cena? Díky...
Jak ked mu donesies repasovanu napravu tak ti to urobi nechapem? Pokial viem vacsinou to robia tak ze prides s autom on uz ma hotovu napravu tvoju da dole nahodi zrepasovanu a ides domov. A ak ide o len vymenu tak to si mozes doma spravit za 1-2 hodinky popripade tam kde das repasovat napravu ti ju za nejaky poplatok aj vymenia. Zadna naprava u nas na SK na vrakaci tak 300€(a to nevies ani z kadial je ani kolko ma nabehane aj ked budu hovorit cokolvek tak sa im neda verit).

[upravil dne 8/6/12 15:14 od command]

Odesláno
Tak to není teda moc dobrej repas.. Co už.. Já si od jisté doby co jsem měl auto v servisu, raději všechno dělám sám.. :)

jsme na tom stejne:)

Odesláno

som nasiel nieco taketo

ako pozeranie je to zaujimave :D hlavne ked mu vo videu 3 pri Lisovaní (zespektíve nabíjaní :aut) svihne to rameno na zem :D:super

ale otazka je co ked je znicený ten čap? čo s tím potom? výmena polonápravy? alebo je to možné vymeniť? ten jeho sposob je doooosť divný :o smirgel a brúska :bacha fuj to. To je riadna fušerina :blicismajlik

[upravil dne 9/6/12 22:30 od janny]

Odesláno

tak to je názorná ukázka jak se to dělat nemá, v čepu byly vidět drážky od ložiska. Pak se nedivím že je po 30tis km náprava zase po smrti.

Odesláno

Tak takto som to urcite nerobil a som rad ze som si to sam spravil ako to dat takymto fuserom za velke prachy. Ten navod sa budem snazit dokoncit tento tyzden mozno uz v pondelok :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...