aulo Posted July 30, 2002 Share Posted July 30, 2002 Dá se dohromady pokec na tohle úterý? Bývala to prý tradice.Jestli to bude zase ve 21.00 tak já se dostanu dom tak až v půl desátý. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucinka Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Ty si asi fakt kecka,co? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinďa Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Bývalo to o 20:00 hodině, kdy se dostavilo i 16 lidiček. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Jooo to by to muselo chodit já se přihlásím, ale bohužel pak už nic ) je to asi SGS-kou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Autoškolič Dodo Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Původně zaslal: Jirkap Jooo to by to muselo chodit já se přihlásím, ale bohužel pak už nic ) je to asi SGS-kou Škoda, že když se někdo přihlásí na chat není vidět na diskuzi. To bych se potom nahlásil. Přece jen diskuze může počkat, že? Možná by to byla otázka pro Ondru, jestli by to nešlo nějak zařídit, aby na stránkách diskuze šlo signalizovat, že je někdo na chatu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinďa Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: Jirkap Jooo to by to muselo chodit já se přihlásím, ale bohužel pak už nic ) je to asi SGS-kou Škoda, že když se někdo přihlásí na chat není vidět na diskuzi. To bych se potom nahlásil. Přece jen diskuze může počkat, že? Možná by to byla otázka pro Ondru, jestli by to nešlo nějak zařídit, aby na stránkách diskuze šlo signalizovat, že je někdo na chatu. Dobrej nápad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Ondro - co s tím, někdo chce bazar, někdo jiné nápady, holt chce to vyřešit otázku priorit, že? :roker:myslim:myslim:myslim:roker:roker:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr 406 red Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Původně zaslal: Pinďa Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: Jirkap Jooo to by to muselo chodit já se přihlásím, ale bohužel pak už nic ) je to asi SGS-kou Škoda, že když se někdo přihlásí na chat není vidět na diskuzi. To bych se potom nahlásil. Přece jen diskuze může počkat, že? Možná by to byla otázka pro Ondru, jestli by to nešlo nějak zařídit, aby na stránkách diskuze šlo signalizovat, že je někdo na chatu. Dobrej nápad. To jo:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Tradice to bejvala,že se po sedmí začalo scházet hodně lidí,ani nevím přoč se to tak ukončilo:myslim občas se tam pár lidí taky sejde,ale už to neví v tak hojným počtu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Masinka Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Původně zaslal: Crack Tradice to bejvala,že se po sedmí začalo scházet hodně lidí,ani nevím přoč se to tak ukončilo:myslim občas se tam pár lidí taky sejde,ale už to neví v tak hojným počtu protoze Johna uz chat prestal bavit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr 406 red Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Původně zaslal: Crack Tradice to bejvala,že se po sedmí začalo scházet hodně lidí,ani nevím přoč se to tak ukončilo:myslim občas se tam pár lidí taky sejde,ale už to neví v tak hojným počtu Mohlo by se to obnovit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Původně zaslal: Masinka Původně zaslal: Crack Tradice to bejvala,že se po sedmí začalo scházet hodně lidí,ani nevím přoč se to tak ukončilo:myslim občas se tam pár lidí taky sejde,ale už to neví v tak hojným počtu protoze Johna uz chat prestal bavit. aha,tak to já nevím,někdy se tam taky oběví,ale nechodil tam pouze John i když to byl jeden z nejčastějších hostů Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Crack Tradice to bejvala,že se po sedmí začalo scházet hodně lidí,ani nevím přoč se to tak ukončilo:myslim občas se tam pár lidí taky sejde,ale už to neví v tak hojným počtu Mohlo by se to obnovit no já tak kolikrát příjdu a na pgclubu je dost lidí online,ale většinou nikdo nepříjde,tak bud odejdu a nebo se náhodou někdo na chvíli oběví Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Původně zaslal: Masinka protoze Johna uz chat prestal bavit. No hlavně už na chat moc nechodí ti kteří tam chodili... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Původně zaslal: John Původně zaslal: Masinka protoze Johna uz chat prestal bavit. No hlavně už na chat moc nechodí ti kteří tam chodili... a kteří co já vím tak snad akorát Vix:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ondra Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: Jirkap Jooo to by to muselo chodit já se přihlásím, ale bohužel pak už nic ) je to asi SGS-kou Škoda, že když se někdo přihlásí na chat není vidět na diskuzi. To bych se potom nahlásil. Přece jen diskuze může počkat, že? Možná by to byla otázka pro Ondru, jestli by to nešlo nějak zařídit, aby na stránkách diskuze šlo signalizovat, že je někdo na chatu. No myslím (vypálím to z fleku), že problém by to být neměl... technicky.... život je ale skutečně otázkou priorit uvidíme, mrknu na to ale neslibuju kdy... Už je i nová verze fora, tak uvidíme, třeba to udělám při jednom. Fakt nic neslibuju. [upravil dne 27/11/05 Ondra] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Původně zaslal: John Původně zaslal: Masinka protoze Johna uz chat prestal bavit. No hlavně už na chat moc nechodí ti kteří tam chodili... Taky jsem ten chat nějak omezil ani nevím proč. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts