Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Reflektory na 605


Jaryn

Recommended Posts

Obryska je prisroubovana k hlavnimu reflektoru dvema srouby. Pokud nevyndas cele svetlo, tak ji neoddelas. Jestli Te teda zajima tohle. Obavam se, ze oddelat svetlo neni takova sranda, protoze ke dvema ze tri stoubu se nedostanes bez oddelani narazniku. Aspon, co jsem koukal ja. Pokud tady ma nekdo jine zkusenosti, tak je privitam. Mne se to povedlo, protoze ty dva srouby, co nejsou pristupny uz nefungujou.

K cisteni parabol: cistit VYHRADNE cistym suchym hadrikem. A zlehounka. Hlavne ne lihem - dopadnes jako ja: normalne jsem tim lihem na nekolika mistech ten chrom setrel. Myslel jsem ze toho cloveka, co mi to poradil, zabiju.:mad::mad::mad:

A ani moc nedoporucuju to sklo oddelavat. Ja jsem ho menil za novy a daval jsem tam novy i tesneni (to patri k tomu sklu), ale ted o vikendu jsem zjistil, ze to asi neni ono, protoze se mi na jednom miste zevnitr rosi. Pritom jsem si daval bacha, aby to nebylo spinavy, ty sponky jsou taky novy a stejne...:(:(

[Editován dne 2/12/03 Petr605]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aspon u mna netreba davat dole naraznik ale iba tu dlhu listu z masky a potom mas pristup k tym srobom, velke paraboli vycistis ale obrysovku nie, ako povedal Petr605 tak len suchou handrou.

To PETR605; nezarosi sa ti to ked to budes skladat na suchom mieste, teda njlepsie niekde okolo radiotaro niekde v izbe. Mne sa to rosilo ked som to skladal vonku, a ked som to poskladal v suchom vzduchu tak NO PROBLEM.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja vim :D Je to 12V 3W zarovka s patici W2,1x9,5d zasunuta do drzaku (obdobne jako u 1.2W zarovicek v palubce). 5W by se tam taky daly dat, delaj se se stejnou patici. Oboje stojej par korun.

Jinak jsem to jeste nerozebiral, takze pikantnosti zatim neznam.

[Editován dne 2/12/03 Dydzej]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta lista ma na sebe take jazycky cca pod svetlami na lavej a pravej strane, potom je myslim zacvaknuta pod levikom, je tam taky hacik. na koncoch listi su cudliky ktore su zasunute v blatniku pod obrysovkami. A to hlavne dole musi ist aj maska zo znakom . Treba to len poriadne pozriet a ide to ale trosku opatrne lebo ta lista sa rada lame. Presny postup ti napisem zajtra, lebo dnes je uz tma a tej sa bojim. Ale nie je to nic hrozne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...