Přejít na obsah
purkmistr

ředění slivovice

Recommended Posts

Tak sem dneska pálil Hruškovici a nechali mě to na tom jak to teklo a nevím jak to poředit. nateklo mě ze 180L kvasu 11L - 58,4% hruškovice + pozadek. Je dobrá ale dost silná. Chtěl bych to poředit tak na 53% což je "myslím si" ideál. Když sem to počítal, tak mě vyšlo poředit to 1,2L (asi kojenecké) vody. Je můj výpočet dobrý?

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

nechal bych to tak ... :mad::super

Edit: jinak po pridani 1,2l destilky to bude mit 52,655737704918032786885245901639 % :D

[upravil dne 5/1/2008 Pata]

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky
Původně zaslal: sarkomi

proč ředit naliji si půl sklinky a doliju vodou:papa

s klasickou vodou se to poradne nesmicha :super navic domaci palenku je skoda redit.. pamatuju na 60% slivovici .. s tim uz se musi opatrne, jak s kyselinou :D

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky
Guest servisman

to vím jednou jsem zkusil 62 a to už stálo za to:potleskcítil jsem ji ještě pomalu 2 dny

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Zkus to poředit normalní vodou:DJen tak z hecu:D JInak normalně to nařeď destilkou.U ná se rovnou ptají na kolik si přeješ vypalít klasika je 52% ale když chceš víc není problem

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky
Původně zaslal: Vvitty

tak kazdy ma rad jinej level, ale tech 50 je tak akorat na to aby chutnala. 60+ uz jen pali v krku, brrrr

ta tvoja merunka je 56ka. ta by nepalila nai nad 60 :)

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

×