Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim přestalo mi funguvat vyhřívání po stisknutí tlačítka svakne relé a konec ani se nepřisvítí a sklo nerozmrazuje mám podezření na pojistku ale v týhle zimně tady co máme se to nedá vyndavat jednu po druhý neví někdo kolikátka to je ?:super

Odesláno

Tak pojistka u mé 106 z r. 92 je F3-15A, je to první zprava nahoře(jsou to ty malé v interiéru). u vyšších ročníků jsem koukl do manuálu a je to taky F3, 15A, jen je kousek jinde.

Ale pojistkama to podle mně nebude-to by ti ani neseplo relé a navíc na tyhle pojistky je připojená skoro celá přístrojovka, potažmo klimatizace. Může to být taky v relátku-že sice cvakne, ale nedosednou kontakty. Nebo jsou přerušené dráty přímo k topným drátkům. Nic jinýho mně nenapadá.

Odesláno
Původně zaslal: freetimer

Tak pojistka u mé 106 z r. 92 je F3-15A, je to první zprava nahoře(jsou to ty malé v interiéru). u vyšších ročníků jsem koukl do manuálu a je to taky F3, 15A, jen je kousek jinde.

Ale pojistkama to podle mně nebude-to by ti ani neseplo relé a navíc na tyhle pojistky je připojená skoro celá přístrojovka, potažmo klimatizace. Může to být taky v relátku-že sice cvakne, ale nedosednou kontakty. Nebo jsou přerušené dráty přímo k topným drátkům. Nic jinýho mně nenapadá.

tak tak to by okamžitě vyhodilo čudl bejt to pojistkama
Odesláno

Jesli je čím?Tak změř,jestli jde vubec el. na konektory. Jde také změřít ,jestli to těleso na skle neni přepálené.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...