Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nějaký prográmek na kuchyň?


Pe.Tr

Recommended Posts

Mám doma dva starší prográmky na vizualizaci bytu. Jeden se jmenuje 3D Home Architect a je možné v něm vytvořit celý dům nebo byt včetně zařízení a umí i 3D pohledy. U toho druhého nevím přesný název, ale je pouze na kuchyně. Kdyžtak napiš U2 a domluvíme se na "zapůjčení" ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem použil PRO100 (mluvil tu o něm kdysi Vvitty) ... mám a mohu také zapůjčit ... Jinak já si kuchyň nakonec vybral v IKEA a i prográmek mají celkem solidní a především uživatelsky jednoduchý. Na kuchyň dávají záruku 25let a vypadají celkem slušně a i cenově oproti konkurenci (byť určitě kvalitnější) o poznání lepší ... Ta moje kuchyň stála včetně spotřebičů (do eLka 3,8mx2,1m) (vest. lednice, mikrovlnka, trouba, deska, digestoř) 81000,- ... Což je při dnešních cenách celkem pohodka ... :super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

www.alno.de

Helča kuchyni dávala dohromady cca od června, byli jsme cca v 15 studiích (NENAVŠTĚVOVAT POKUD NECHCEŠ PŘIJÍT O NERVY - kuchyňské studio = povětšinou příjemná slečna s hezkými přednostmi, která Tě vyslechne, pak Tvůj požadavek nějak zadá do PC a vypadne projekt kuchyně - že by Ti řekla, že tohle je nelogické, že by vedle ledničky neměla stát trouba apod., toho se ale nedočkáš, čeho se ale dočkáš 100% je silné mrazení v zádech při pohledu na výslednou kalkulaci!!!). Nakonec jsme skončili u truhláře, kde nám kuchyň včetně montáže i se spotřebiči vyšla cca o 50 000 Kč levněji a hlavně bude opravdu na míru (ve STUDIÍCH na míru znamená, že Ti vše doženou výškou soklu a sílou pracovní desky, skříňky ale mají normalizované rozměry).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, tak Alno můžu doporučit, sídlí ve Vršovicích (kousek od nádraží směrem Vyšehrad) v budově Oasis....Jen ta cena. Kuchyně nás stála necelých 300.000,- Kč. Ale stojí za to a zpracování je naprosto precizní:super

Jinak co se týče 3D Home Architektu, tak to je nejdřív tak na půl roku školení, teda pokud se nespokojíš se 2d čmáranicí:D:aut Dělal jsem v něm zahradu a to byla síla!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Supersonic

Jinak co se týče 3D Home Architektu, tak to je nejdřív tak na půl roku školení, teda pokud se nespokojíš se 2d čmáranicí:D:aut Dělal jsem v něm zahradu a to byla síla!!

No já mám nějakou starší verzi a je to hodně jednoduchý, jediná nevýhoda je, že jsou tam míry pouze v palcích takže se to musí přepočítávat, ale jinak jsem si v tom byt i se zařízením namaloval během jednoho večera. Aby měl člověk představu jak se mu tam vejde nábytek to stačí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro100, kdyztak se zastav, ale predtim dej vedet at to najdu a hodim na nejake medium :)

Soft od IKEA je fajn, ale jen do te doby dokud chces pouze IKEA typizovane skrinky.

No a potom jeste budes mit problem sehnat truhlare...

Jo a precti si tu moji diskusi co tu probehla, bylo tam par rad a inspiraci, co muzes pouzit, vyjadrovalo se k tomu i dost aktivne varicich lidi :)

No a pak to hod sem na forum, my ti to sepsujeme a budes to moct predelat znova :D

Neone, ta mikrovlnka je strasne vysoko, pozor na opareni pri vyndavani veci z ni...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem zkusil programek Ikea .

zatim je hotova jen kuchyn jako mistnost ale mam docela takovy zajimavy problem , třeba poradíte . připojka na plyn je v levem hornim rohu což je podle mne vůči umistění okna docela na pikaču . da se stim něco podniknout ? představoval bych si ten sporak někde mezi jedničkou a dvojkou nahoře. do toho rohu bych chtel umistit ledničku mezi nima by byla pracovni plocha s dezem který by byl blíž k lednici.

dik za jakykoliv navrh

post-0-14109597547333_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...