Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nefunkční osvětlení ovladačů topení


Boob

Recommended Posts

Najednou mi prestaly svitit vsechny 3 ovladace topení. Niceho jineho co by prestalo fungovat jsem si nevsiml. Ze by to byla jen zarovicka ( ale je mi divne ze prestaly svitit vsechny tri ) a nebo by to mohla byt pojistka? (nevite nekdo jaka a co byna ni mohlo jeste byt pripojeno? ).

Peugeot 206 1,4 HDi r.v.2004

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bude to žárovička. Rozdělej to a uvidíš. Nedávno se tu řešilo podsvícení tlačítek klimy (link). Taky sem nevěřil že má všechny tlačítka na starost jedna žárovička, tak sem to o víkendu rozdělal a fakt tomu tak je ;)

//EDIT: Teda ještě jestli máš nějakej novější rok výroby (zřejmě zhruba po 2001 s přechodem na MUX), byly by tam diody, ale ty asi jen tak neodchází - spíš to bude ta žárovka.

[upravil dne 17/12/07 MirasCC]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mozno aj poistka, sa mi nezda ze by len jedna ziarovka svietila na vsetky ovladacie tlacitka (skor by som poveda ze urcite ich tam je viac!!!) moc si to nepamatam ale uz som to sa mi zda vymienal davnejsie, a ziaroviek tam bolo viac, ale vypalena len jedna, a nesvietila len cast ovladacich tlacidiel), pokial odisli viacere naraz, problem bude asi inde. Zalezi veru aj na roku vyroby. Sak to rozober, to je chvilka, jednoducha vec, pozri ziarovky a potom skusaj dalej ak sa problem nevyriesi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

přesně jak píše denoo od jistého roku (tuším 2003) se místo žároviček dávají ledky žárovky jsou pouze u displeje. Pokud nesvítí ani jeden ovladaci prvek tak to zřejmě bude nějaká vada v okruhu led diod nebo k nim nejde napětí. Rozdělat připojit proměřit. Pokud by rupla pojistka tak by nejela klima vubec. (respektive by nesvitilo nic)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...