Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Sedak


badisak

Recommended Posts

Zdravím všechny. Mám takovej problém ohledně sedáku spolujezdce. Nijak bych to neřešil, kdyby se mi to nestalo už s druhým. Problém je v polohování dozadu. Začalo mi to dělat u původního a to tak, že sedadlo šlo dopředu sklopit v pohodě, ale dozadu dolů a napolohovat ani náhodou. Prostě drželo v jedný poloze a ani se nehlo. Když zatlačím na páčku, jde "zmáčknout" jen do 1/3 a dál ani ránu. Koupil jsem proto jiný sedák z novějšího modelu. Sklopený byl asi tak dvakrát a z ničeho nic stejný problém jako u toho prvního. Nemá s tím někdo zkušenosti, v čem by mohl být problém? Já už fakt nevím. Předem dík moc za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavní problém vidím v mechanizmu jako takovým - řek bych že tenhle patent za moc nestojí. Jedinej můj poznatek k tématu je, že už se mi sedadlo spolujezdce taky párkrát zaseklo. Nebo abych byl teda přesnej mě zatím vlastně nikdy. Párkrát se to povedlo některýmu z pasažérů. Hlavně ségra má na to talent, ta když na to šáhne, je to šprajcnutý tak na padesát procent :D Co sem vypozoroval, asi není dobře opěradlo při pohybu dopředu přidržovat. Já prostě vezmu za páčku a tahem za ní opěradlo sklopím a s celým sedadlem dojedu až nadoraz dopředu. Rovnám ho tahem za vršek opěráku - takhle mi to bez problémů funguje.

Jinak zatím pokaždý se mi to nějakým způsobem povedlo rozpohybovat. Držet páku polohování chvilku dopředu, cloumat opěradlem, pak zase zkusit co nejdál dozadu a přitom cloumat opěradlem. Zaručenej postup bohužel nemám, je to loterie :roll

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to aj moj problem,šoferova sedačka sa neda sklopiť, vozíme sa na 95% dvaja tak som to moc neriešil:aut,ale v lete som to aspoň rozobral a zistil som jeden ulomený viď foto zrejme bude chyba niekde tam.Ak to budete rozoberať skuste spraviť par foto ja to budem riešiť asi až na jar:myslim

post-0-1410959738931_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Tak jsem zkoušel se sedadlem všelijak lomcovat, ale bezúspěšně. Stále nejde sklopit dozadu a drží jen v jedný poloze a nejde s ním dozadu hnout. Ještě jednou zdůrazňuju, že dopředu jde úplně v pohodě. Někde je to asi šprajcnutý, protože páčku na uvolnění dám dozadu maximálně o 1/3 celé možné plochy.

[upravil dne 3.1.2008 badisak]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...