Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Světla - štelování


Guest MMMMM

Recommended Posts

Nejak mi spatne sviti jedno potkavaci svetlo,stale svítí do zeme,nelze ani nastavit stelovacim sroubem vice,proste se dostanu na maximum a pak to jen preskakuje.Mel jste nekdo rozebrane svetlo a hlavne to stelovani,muze tam byt nejaka zavada.Jak se u 406 vynda predni svetlo.Potom tam je jeste jeden stelovaci sroub,ze shora u blinkru a kdyz jsem ho posteloval,slysel jsem jako by se obe svetla nastavovali motoricky sami,dost me to vylekalo - nevite na co ten druhy stelovaci sroub je?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty jsi to někdy sundaval,mě to také napadlo ale nepřišel jsem na to jak tu masku s lvíčkem sundat. K tomu šroubu se jinak nedostaneš?Potkavačky jsou ale v prostředku světla co s tím má ta maska společného.A ze zadu je k nim přístup normálně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vse se zdarilo,svetlem jsem mohl pohybovat az na maximum,dotahla a vecer sel vyzkouset.Chyba asi nebude v nastaveni svetla,protoze se mi porad pred svetlem objevuje na konci trojuhelnik ktery neni osvetleny a dost to znemoznuje videt.Tak nevim co s tim svetlem,zarovku jsem vymenil a stale to blbe sviti,nevite co s tim?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 měsíce později...

Jak si dopadl s tím světlem...?

Jestli to ještě nemáš v kupě, tak popiš, jak blbě ti to svítí?!?!? Ve světle je parabola, která drží na třech plastových šroubech zakončených kuličkou, jeden z těch šroubů je na motoru el. ovládání(horizontal), ostatní jsou na imbus nebo obyč. klíč (plácnu-desítku)... Jestli tam máš tmavej trojúhelník, tak je možný, že se ti ,,odlepil,, chromový nástřik na tý parabole. No kdyžtak se ozvi...:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...