Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

PSA linka


Go-Zila-Go

Recommended Posts

Pravidla fóra

1. Komerční inzerce je možná pouze se souhlasem vedení Peugeot-Clubu, pro soukromou slouží sekce Bazar.

2. Než položíte dotaz, zkuste použít Hledání.

3. Své dotazy pište do příslušných sekcí, nepokládejte stejný dotaz ve více sekcích. Stejně tak neměňte téma dotazu. Pokud se chcete zeptat na něco zcela jiného, založte nový dotaz.

4. Přemýšlejte při psaní dotazu. Volte výstižný nadpis (nadpis "pomoc" toho nikomu moc neřekne) a problém popište co nejpodrobněji.

5. Pokud odpovídáte na dotaz, odpovídejte jedním příspěvkem, pokud na něco ve své odpovědi zapomenete, použijte funkci Editovat příspěvek. Snažte se psát opravdu jen to, co může pomoci při řešení problému. Pro zábavu máme Pokec.

6. Dodržujte zásady přiměřeně slušného chování. Obecně je toto fórum spíše pohodové a věcné, a mělo by tomu tak být i nadále. Zejména nevhodné jsou příspěvky urážlivé, nevkusné či protizákonné.

7. Pokud svůj problém vyřešíte, napište do příspěvku, jakým způsobem jste jej vyřešili, pomůžete tím ostatním se stejným problémem.

V případě nedodržování těchto pravidel se vystavujete riziku smazání příspěvku, který je proti pravidlům. Při zvláště hrubém či opakovaném poru�ování pravidel může být Váš uživatelský účet zablokován.

Zamykám a příště rovnou mažu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...