Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

MOBILLL


Pišta

Recommended Posts

Ahoj všichni. Zkolaboval mi mobil,tak musím koupit nový.Prohlížím stránky jak divý,hlavu mám jak meloun a nemůžu se rozhodnout nad nokií N 72 a nokií 6120. Moc prosím o pomoc který si mám vybrat. Určitě máte víc zkušeností. Ještě něco,jak je možné,že některá N 72 má op.syst. symbian S60 a některá N 72 má S 81? Díky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Určitě ne N72 po dvou měsících jsem byl rád že jsem se ho zbavil.pomalý jako svina,pořád něco otvírá a furt čekáš..... a o sms ani nemluvím,normální chlap s normalníma prstama na ni nemůže napsat sms bez toho aby se aspon 10x nespletl.to byl zatím můj nejhorší mobil od Nokie.ale desing má hezky......:bojim:bojim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to mas pravdu Přemo ze to je pomalejsi ale zase ty moznosti telefonu jsou trosku nekde jinde.. Ja mam N70 ME a jsem naprosto spokojenej, na tu chvilku nacitani jsem si kupodivu rychle zvykl takze muzu doporucit.. ale N72 bych nebral, pokud vim tak je oproti N70 jeste mirne oskubana.. kdyz tak bych sel do N73 jak pise MirasCC;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Přema

...pomalý jako svina,pořád něco otvírá a furt čekáš.....

No, to je otázka, zda to byla vada jen konkrétně N72, nebo všeobecně známá vlastnost všech symbianů :) Chytrý telefony sou zkrátka krapet pomalejší, jestli výhody symbianu nevyužiješ, nemá cenu o tom vůbec přemejšlet, budeš akorát nadávat nad pomalostí ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

měl bych taky na prodej telefon, jestli máš zájem, vše by bylo nové, nerozbalené od vodafone s 2letou zárukou. Buď Samsung U600, nebo K800, SE S500, Nokii 6120. Každý by byl za 5500,-. Osobně bych doporučoval toho Samsunga... Koukni na www.mobilmania.cz do katalogu mobilů,tak to máš hezky rozepsaný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...