Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

obsiti volantu kuzi


buml

Recommended Posts

před 12 hodinami, Laďa napsal:

2) Zákazník objednává náš skladový volant (po výměně posílá zpět jeho starý korpus). Za skladový korpus je účtována vratná záloha +500,- 

To je blbost - mají jen pár typů , ale ani jeden "Pažout" , takže tato možnost padá . . .  :roker             Ale ta varianta tam po objednání dojet a oni ti to sundají není úplně k zahození. 

Jen v dobré víře varuji . . . .  Misto obšití jsem koupil originál volan u Peugeotu (Domanský) - vyšlo to finančně laciněji než ta "kalvárie" s obšitím ale . . . .

Upraveno uživatelem Klemoň
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co z toho varování vyplývá? Jako, že raději ten volant nesundavat? Nebo, že ten nový originální volant při nasazování rozbije sdružený přepínač? :myslim 
Taky jsme u 308 dávali nový volant (origo - základní) a kupodivu jsme ho normálně vyměnili svépomocí a nic se nerozbilo.
Holt mechoš neměl svůj den. To se někdy stává. Kdo nic nedělá, nic nezkazí :nevim 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No myslel jsem to tak , že radši sundat volant doma než jet z Liberce vlakem a nechat tam stát rozbité auto . . .      Dostačující vysvětlení ?  :aut

A třeba radši využít nabízenou službu :   ""  POZOR!!! Nově nabízíme vyzvedávání Vašeho volantu v Mladé Boleslavi a Praze, a to každou středu. Je potřeba se předem domluvit na čase a místě setkání (telefonicky nebo email). ""

Beru službu zpět - Davídek je ze Žďáru - to má z ruky  :myslim

Upraveno uživatelem Klemoň
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako, že lepší si to rozbít sám, než to nechat rozbít mechanika? Tak to jo :D
Tak buď to umím a vyměním si sám a nebo neumím a přenechám to někomu jinému. Když to ten dotyčný podělá, tak si to po sobě opraví, ne? Takové riziko je tam vždycky :myslim 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to chápu tak, že jsi chtěl varovat, že sundání/nandání volantu nemusí být triviální věc a může se při tom i něco poškodit. Tak, aby si na to lidi dali pozor. Ty ostatní informace jsou tam už jaksi navíc a mohou pointu trochu zkreslovat :P 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 minutami, MJSytic napsal:

Já to chápu tak, že jsi chtěl varovat, že sundání/nandání volantu nemusí být triviální věc a může se při tom i něco poškodit. Tak, aby si na to lidi dali pozor.

Ano - správně a z toho důvodu mi přijde vhodnější to udělat v místě bydliště než 150 km daleko a bez záruky , že ti ten volant sundají - viz podmínky Volantechu   :mrk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

Oživil bych téma. Zvažuji, že bych si u své 406 nechal obšít volant + bicepsy, popřípadě zesílit věnec volantu u www.volanty.cz . Nechával si někdo prosím, takto obšít  (nebo podobně) volant u 406? Jaký je Váš názor na bicepsy? Nikdy jsem je neměl u vozidel, které jsem měl nebo řídil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vím, že mám dotaz v jiné sekci, ale ten smaži, jelikož je větší pravdopodobnost, že v sekci Pokec někdo odpoví, než v sekci Modely ,,306".
Žádné firmě nechci dělat reklamu. Klidně můžeš jako Moderátor smazat původní příspěvek v sekci Modely ,,306". Nestalčil jsem hned jej smazat = napsat o smazání. Byl si Radku rychlejší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když takhle bude uvažovat každý tak tu bude neskutečnej binec a my nebudeme delat nic jinyho nez mazat prispěvky v sekcich s "menší pravděpodobností odpovědi" !!!

Na druhou stranu vláken o pošívání volantu u firmy a nebo samodomo tady máme celkem dost! Stačí číst

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Volant mám obšití. Výsledek můžete vidět (posoudit) v příloze. Obšití je na polo = hladká kůže a preforace (dirkování). První dojmy jsou příjemný. Je to opravdu změna. Bicepsy + zesílení věnce nemám. Ani sportovní růžky. Střed volantu lícuje dobře s obšitím věnce volantu. Po montáži volantu, jsem kůži ošetřil přípravkem na kůži od ,,želvy". Mohu jen doporučit. Nezáleží, na ročníku výroby vozidla:super.

v1.jpg

v2.jpg

v3.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Však máš i mladší auto než mám já😌. Pokud by byla taky možnost koupě nového volantu za ,,lidskou" cenu, tak neváhám, Na druhou stranu musím přiznat, že obšití volant je opravdu velmi kvalitně, ale hlavně, lze si vybrat z několika možností, co se týká barevnosti i provedení. Osobně mohu jen doporučit danou firmu. A i se domnívám, že cena je úměrná k výsledku. Hned vypadá interier vozidla lépe. Jak říkám, někdo peníze prokouří a propije a jiný je dá do auta na jeho zlepšení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 roky později...

Dnes dostala klukova 106 obšití kožení volant. Obšít se nechával jako u mojí 406. Trošku podražíli, ale výsled stojí za to. A hlavně rychlost. Před týdnem dáno na Zásilkovnu a dnes dorazilo poštou na dobírku. Jiný způsob odeslání není. Chtělo by to airbec s lesklým lvem. Po namontování se volant řádně ošetřil přípravkem na kůži s včelí kašičkou.

IMG_20220908_170111.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...