Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kobra

No jak říká Medvěd, hlavně opratně !

No, opatrně teď nebude s čim...Bude stát v garáži minimálně ten rok a nikde neni jistota, že za ten rok ty papíry dostanu zpátky. :(

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Původně zaslal: oni

jasny,treba se mnou,nemam sice gti,ale rad te vemu na palubu.....

Tak když si uděláš zajížďku, tak se rád svezu. ;)

No vidiš ... a nemáš se nač vymlouvat ... :papa

Tak AHOY na jarním ... ;)

Odesláno
Původně zaslal: Neon

No vidiš ... a nemáš se nač vymlouvat ... :papa

Tak AHOY na jarním ... ;)

No, já se nechci vymlouvat, ale neřídit je fakt těžký... :( na jarnim...Libereckym srazu... :super

Odesláno

zase to takova zajizdka neni,takze v poho.......

Odesláno

Tak po půlce Ti to mohou prominout, ne?? Je to drsný, ale když byli zranění, tak je to zase fér ... GOOD LUCK, ale na srazy se můžeš s někým vozit, ne?;)

Těžko jsem se držel v době, kdy jsem měl rozbitý XSičko a neměl ještě GTičko těch několik měsíců. Nevim, jak to vydržim celý rok. A jezdit na srazy asi nebude s kym. Nikdo kolem mě na srazy nejezdí. :(

teda ty tak kecáš sousede, zrovna na Seč pojedu a dokonce mit eine kleine Peugeot :aut:D tak ti nic nebrání jet se mnou :roker

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

Tak po půlce Ti to mohou prominout, ne?? Je to drsný, ale když byli zranění, tak je to zase fér ... GOOD LUCK, ale na srazy se můžeš s někým vozit, ne?;)

Těžko jsem se držel v době, kdy jsem měl rozbitý XSičko a neměl ještě GTičko těch několik měsíců. Nevim, jak to vydržim celý rok. A jezdit na srazy asi nebude s kym. Nikdo kolem mě na srazy nejezdí. :(

teda ty tak kecáš sousede, zrovna na Seč pojedu a dokonce mit eine kleine Peugeot :aut:D tak ti nic nebrání jet se mnou :roker

No, s tou Sečí nevim, páč nevim, jak to dopadne u mě v práci, jestli mě nevyhoděj a když jo, tak jak to budu mít potom s volnem...zatim tuhle možnost nechávám otevřenou...Kdyžtak bych ti svěřil mý GTičko a ty bys mě vozil jako muj osobní řidič po všech Peugeot-Club srazech. :D

Odesláno

Původně zaslal: minimaxa

No, s tou Sečí nevim, páč nevim, jak to dopadne u mě v práci, jestli mě nevyhoděj a když jo, tak jak to budu mít potom s volnem...zatim tuhle možnost nechávám otevřenou...Kdyžtak bych ti svěřil mý GTičko a ty bys mě vozil jako muj osobní řidič po všech Peugeot-Club srazech. :D

:super:super:super to beru :D:D

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Stifflere - sice na vlákno reaguju poměrně pozdě - ale KDYŽ UŽ JSI TEN ZÁKAZ ŘÍZENÍ VYFASOVAL, CHRAŇ TĚ RUKA PÁNĚ SEDNOUT ZA VOLANT TÝ ČERVENÝ KRÁSKY DŘÍV, NEŽ TREST VYPRŠÍ (nebo než Ti jeho část prominou). Doporučuju schovat klíčky u někoho spolehlivého který Ti je na 100% dřív než mu ukážeš papír nedá. Ono totiž Tvých 22, kamarádi (a pěkné kamarádky) + troška alkoholu a červená dlouho neprotažená kráska zahálející v garáži + svrbíci ruce chtějící zase svírat volant - tahle rovnice by mohla mít šílené následky.

AČ TĚ VLASTNĚ VŮBEC NEZNÁM A NEVÍM TEDY JESTLI NĚCO PODOBNÉHO REÁLNĚ HROZÍ, BER TO, PROSÍM, JAKO RADU OD ČLOVĚKA, KTERÝ NĚCO PODOBNÉHO VE SVÉM OKOLÍ PROŽIL A VŠECHNO TO PŘED 20 LETY BYLO TAKY NEVINNÉ

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Stifflere - sice na vlákno reaguju poměrně pozdě - ale KDYŽ UŽ JSI TEN ZÁKAZ ŘÍZENÍ VYFASOVAL, CHRAŇ TĚ RUKA PÁNĚ SEDNOUT ZA VOLANT TÝ ČERVENÝ KRÁSKY DŘÍV, NEŽ TREST VYPRŠÍ (nebo než Ti jeho část prominou). Doporučuju schovat klíčky u někoho spolehlivého který Ti je na 100% dřív než mu ukážeš papír nedá. Ono totiž Tvých 22, kamarádi (a pěkné kamarádky) + troška alkoholu a červená dlouho neprotažená kráska zahálející v garáži + svrbíci ruce chtějící zase svírat volant - tahle rovnice by mohla mít šílené následky.

AČ TĚ VLASTNĚ VŮBEC NEZNÁM A NEVÍM TEDY JESTLI NĚCO PODOBNÉHO REÁLNĚ HROZÍ, BER TO, PROSÍM, JAKO RADU OD ČLOVĚKA, KTERÝ NĚCO PODOBNÉHO VE SVÉM OKOLÍ PROŽIL A VŠECHNO TO PŘED 20 LETY BYLO TAKY NEVINNÉ

Tohle ode mně v žádnym případě nehrozí!

1. U policie hodlám zůstat minimálně po dobu mých vysokoškolských studií, takže nemam potřebu blbnout.

2. Jsem od rodičů vychovanej tak, že ikdybych byl sebe víc ožralej nebo pod vlivem jakýchkoliv chutí si zajezdit, tak do toho auta nesednu, resp. neotočim klíčkem a nepojedu, ikdyby šlo o cokoliv. Prostě sám svý zásady neporušim za žádných okolností.

3. Kvůli tomu, aby mně to nelákalo jezdit, tak jsou RZV. uložený v depozitu.

4. Jak správně podotkl Béďa, tak navíc teď stojí mý GTičko na špalcích (resp. jednom kole, jednom disku bez gumy, dvou špalcích a heveru a jsem rád, že se to nezřítí), na mých kolech teď jezdí Jarajarda, takže rozhodně ikdybych byl sebevíc rozhodnutej, že s autem vyjedu, tak nemam šanci. Víc už snad ani nejde udělat pro to, abych nemohl jezdit. ;)

Ale jinak děkuju za varování od \"rady starších\" a beru si ji k srdci. Vim, že vy starší a zkušenější řidiči víte, co děláte a řikáte. :super

Edit: A jsem STIFLER - s jednim \"F\". :bacha:D;):aut

[upravil dne 17/6/08 Stifler]

Odesláno
Původně zaslal: OldtimerMan

Tak vidím že stifler je asi stejný smolař jako já:papa,akorát že mi asi papíry nechají:nevim Jo hold,není to lehké žít s S16:aut

Až tak,hoď sem fotky jak dopadla S16:nevim

Odesláno

No toš fakt smola,jeden týden1,8 16V XS, a druhý S16. to člověka naučí čekat i nečekané... a mám fotku jen toho XS,ale stejně mi to tu nejde vložit:mysliminač si moc nefotím věci na které nejsem zrovna pyšný...:mad: No ale na Stifa opravdu nemám,mě šlo ,,naštěstí jen o plechy\"

[upravil dne 23/6/08 OldtimerMan]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dneska mi domu od strejce přišly obutý papuče, takže jsem vyvezl Mazlika z garáže, umyl ho a udělal pár foteček. :mrk :

Zadek:

dsc02281hj0.jpg

Bok:

dsc02289xt3.jpg

Předek:

dsc02285pz1.jpg

Přední kolo:

dsc02279wp6.jpg

Zadní kolo:

dsc02280he8.jpg

Místo na podložku tam je - asi dám do zadu 20 mm:

dsc02283lx8.jpg

Tady je na podložku taky místo - dopředu dám asi 15 mm:

dsc02284xh9.jpg

Musim říct, že vyjíždění a zajíždění do garáže byl celkem porod. Kola dřely vepředu o spodní placku držící péro na tlumiči, vzadu mi zase kola dřely o vnitřní kolmou část podběhu, takže to musim s těma podložkama vyřešit jako první věc, kterou zase na Mazlika koupim. ;)

na Mazlikovi se furt maká, takže je v interiéru bordel:

dsc02295cw6.jpg

dsc02296yk9.jpg

Sedačky se vzorem 306 Rallye - co nevidět už v autě nebudou a budou na prodej:

dsc02297ij5.jpg

A teď moje new světla:

Parkovačky (malinko mě zklamaly kroužky Angels Eyes - svítěj fakt málo :( ):

dsc02290gg3.jpg

Potkávačky (parkovačka v čočce svítí taky, jen jsem fotil z blbýho úhlu ;) ):

dsc02291ht8.jpg

Dálkovky (resp. svítí všechno, co může :D ):

dsc02294rg1.jpg

:papa

Odesláno
Původně zaslal: meldal

no paraaaaaaada....kolecka, aj svetylka.....

Díky. Taky se teď na svý GTičko nemůžu vynadívat. Jsem moc spokojenej, jak to teď vypadá. :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...