Galtar Posted July 22, 2002 Share Posted July 22, 2002 Ahoj lidi. Mám Mi16 a z ničeho nic mi to přestalo táhnout. Ne že by to najednou přestalo jet, ale při cestě z Pardubic jsem najednou zjistil, že mám problém v kopci předjet Avii! Motor má divný zvuk, ale svíčky hážou jiskru všechny. Neznáte někdo dobrého servismana v okolí Bruntálu, Opavy, Ostravy a pod.? Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aulo Posted July 22, 2002 Share Posted July 22, 2002 z Tvých končin neznám nikoho.Jak se ti chovala teplota oleje?(měl jsem jednou podobný problém).Pak jedině najít kluka co dělá v servisu Peugeot nebo Citroen.Většinou maj doma počítač s firemním softverem a po večerech melouchařej. [Editováno 7/22/02 aulo] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Urbanek Tomas Posted July 22, 2002 Share Posted July 22, 2002 podivej se na vsechny hadice od vzduchu, to by taky mohlo byt tim. Nebo je to neco v elektrice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted July 29, 2002 Share Posted July 29, 2002 A co takhle palivový filtr? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KUBBACHER Posted October 3, 2002 Share Posted October 3, 2002 Nazdar mistře, věděl bych o spoustě lidí co spravují Peugeoty, ale asi nejlepší i cenově je Autoservis Šafran na Dělnické ulici v Hlučíně-to víš kde je snad? Ja si u něj nechavam spravovat svého milačka a jinde bych už nejel, dělá především Peugeoty. Číslo tel. 595042628. Tak zdar tve MI 16. KUBBACHER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts