Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

3. brzdové a mlhovky


jiri.wolf

Recommended Posts

Je vidět, že začaly padat mlhy... :D

Taky jsem jel v sobotu ze Zlína a nadával na to, že moje SRDTíčko nemá přední mlhovky. Byla taková mlha, že jsem viděl před sebe tak 3 - 5 metrů a celou dobu jsem se modlil, aby tam nejel neosvětlený cyklista, nebo něco nestálo u krajnice.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Perfektní - aktualní téma.. Mlhovky do Gti spojleru jdou sehnat za pjé?o, celkem fajnový. Mě by jenom zajímalo jak je mám zapojit. Od vypínače na mlhovky umístěném nad popelníkem vedou kablíky, co ale nevím, zda od výroby vedou a spínají jenom tu zadní lampu, nebo je tam i nějaká předinstalace na dvě doředu. To by mě fakt zajímalo, ikdyž nad tím tak dumám, je to asi blbost. Myslím že si budu muset pracně natáhnout dráty nejlépe od baterie na přídavný spínač, pak na relé, který taky nevím kam umístit (mám dost prázdných míst v pojistkovce,tak jestli náhodou tam to nepatří). A z relé na mlhovky. Což, najde se někdo zkušenej, kdo mi to vysvětlí?? D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím jak je to u 205, ale u 306 je spešl vypínač na přední mlhovku a spešl relé v pojistkovce - já tam mám nachystanou patici jak na relé, tak na vypínač a kabely vedou až dopředu k nárazníku. Pokud mě pamě? nemate tak 205 to má podobně - zvláštní spínač, zvláštní relé. Jistý si ale nejsem - nemám tu schema.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevíte někdo o tom, jak je to v té 205

non Gti s přípravou na mlhovky?? Moc by

mi to pomohlo - cesta v noci skrz

Slavskovský les, tam mlhou příroda

nešetří.

Cidas: jestli jezdíš do Plzně tak no problem, vysvětlím nebo spíš zavedu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máááááám. Tak jsem dnes konečně sehnal ty mlhovky - za 1.200,- i s relátkem a vypínačem. Na vrakovišti v Ostrožské Nové Vsi. Paráda. Je to z první 306, kterou tam přivezl (míval jen starší modely - po 405). Skvělý přístup a oproti Brnu či Olomouci poloviční ceny. Doporučuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stejně jsou to sfině na těch vrakáčích... Nedávno jsem potřeboval koupit přední sklo na svou 205 a on si za něj řekl 1500Kč a že si ho musim ještě sám sundat !!! Za 1630Kč jsem sehnal úplně nové, s účtem a nemusel jsem riskovat, že mi prdne v ruce.... Když si uvědomim, že jim tam někdo přiveze vrak a oni to prodávaj za tyhle šílený ceny, by mi prask čů.... :mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi, udelejte si vrakoviste, sezente nekde nejake vraky-a to je kumst, pokud neberes corky, zaplat najem, semtam nejakou pokutu od hygieny, zivnostenskeho uradu a nevim koho jeste,udelejte si inzerci a reklamu, s telefonem budete chodit i spat, platte DPH a dan z prijmu, zamestnejte si cloveka, platte socce, kupte si vozik a odtahovku nebo platte sileny leasing a pak tem lidem co nadavaji ze nevis cobys chtel za nejakou vec nejradeji nakopes prdel.

Kazdy si muze vybrat kde si co koupi a kazdy z vas vi proc jde na to vrakoviste.

Ovsem toto bych nevztahoval na ty co berou corky-kradenou celou 406 neni problem sehnat za 30t a to se pak ryzuje.Skutecne, prosim, nehazet do jednoho pytle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No narozdíl od těch v Brně jsem tady navísost spokojený. Vše co jsem potřeboval tak mi pohledal a na místě to vymontoval a ta cena je super. V Olomouci chtěli za jednu mlhovku 1.000 Kč a tady mám za 1.200 Kč dvě a komplet instalační sadu. Právě jsem v monterkách a musím jít ještě přidělat podběhy. Jinak hotovo a svítí to suprově. :D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to jiří: na to relé jsi udělal zvláš? patku nekde vhodně anebo jsi na ní už měl místo v pojistkový skříni?

Já tu ptřebu mít to vedený přes relé asi vyřeším výkonovým vypínačem, co říkáte?..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já už měl nachystanou komplet kabeláž - patice na relé mlhovek byla v pojistkové skříni. Takže jsem jenom nacvakl vypínač, relé, vyvrtal a vybrousil díry do nárazníku, vrazil tam mlhovky a ty připojil na nachystaný svazek. Svítí to. Potom mám ještě nachystanou patici na relé přepínání světel - ta je ve skříňce v motoru - budu řešit cca za týden (není relé, není čas). Nevím ale jak je to u 205. Pokud máš nějaký přepínač, možnost to je. Relé je ale relé a originál vypínače vypadají líp.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...