Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

PIN


paawe

Recommended Posts

Chtěl bych vědět, zda existuje levnějěí způsob, jak zjistit PIN nutný pro aktivaci nového klíče, než je zakoupení carpassu (1600,-).

Vozidlo (307-MR2005) mám z druhé ruky a carpass s kodem jsem k němu bohužel nedostal :-(

Za odpověď předem děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Existuje za 80 kč. Mám ji objednanou a v servisu je to vedené pod číslem 616 052, ale sám se k němu člověk nedostane ani na stránkách servicebox Peugeot, když hledáte díly a sekce. Neukáže se Vám ta hlavní s názvem Transponder. (mě se tedy neukázala) Trochu to zamrzí, že Vám tento díl ani nenabídnou. Je jasné i proč.

Když to číslo zadáte do vyhledání náhradních dílů podle čísla, dostanete se do sekce transpondér. Zde najdete kódovací kartu umělou hmotnou 1500,- a také papírovou za 80,-kč. Doba dodání 3 neděle. V práci zaletujete do plastu (nebo někde,kde to dělají) a máte vystaráno.

Pokud by si servis uvědomil, že tento PIN potřebujete jenom u nich a po jeho obdržení v papírové podobě příjdete zase zpátky k nim, jistě by jej nabízel. U někoho kdo má lepší diagnostickou výbavu, servisman ani PIN nepotřebuje a ještě Vám jej dokáže z auta vyčíst. Zdroj: net (hodně dlouho jsem ovšem hledal)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zatím jsem to ještě neobdržel, ale velký techničák nebude k zahození a já si budu brát i kupní smlouvy. Mám to domu 30KM. Jinak jsem to objednal samozřejmě v autorizovaném P. Ještě se informuj o tom, že je to PIN, já mám 406 a na 307 jsem to samozřejmě nekontroloval, jestli sedí to číslo náhradního dílu.

[upravil dne 23/11/07 Marcel.Z]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem trochu na rozpacích, jestli jsem pomohl, a nebo uškodil. Když jsem to našel na netu, rozhodoval jsem se, jestli to sem dám, ale pak jsem si řekl, když se někdo bude ptát, pomůžu.

Stalo se tak?

Přeci to není zadarmo, zaplatím 80,-kč, a rád, ale mohl to někdo nabídnout v servisu. Po 3 dnech jsem to našel a v servisu koukal jak Jouda, i když jsem jim tam nechal 821,-kč za diagnostiku s verdiktem špatné BSI připravte si 12tis.

Náš zákazník, náš pán! Mělo by to platit snad stále.

[upravil dne 23/11/07 Marcel.Z]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Našel jsem to i u P607 a 307 podle čísla náhradního dílo, a to takto 6160 mezera 52. Program si to překlopí a seskupí do podoby 000616052 a vyjede transpondér.

Zkus to bez VIN kódu, alespoň vidíte, že je to pěkně schovaný. Psal jsem, že bez čísla ND to nejde najít a dostat se do této sekce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No příjde PIN a klíč (nevím kolik chtějí za něj) a musíš do Peugeotu, aby Ti jej povolil v BSi, protože se snad dá maximálně 5 klíčů přiřadit k k jednomu autu.

Jen nevím, jestli chceš klíč s dálkovým ovládáním nebo bez něja, protože bez toho dálkovýho by měl být natažený z výroby a už se potom jenom natahuje spárováním dle návodu k provozu vozidla.

Víc o tom nevím, ale v CB je chlapík, který dělá klíče a nepotřebuje PIN.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nevim...

Volal jsem do servisu (česká lípa) a tam mi řekli, že tenhle štítek mi rozhodně nepomůže, prej je to jen samolepa s VINkem. Zkoušel to někdo ověřit ? Dát za klíč s DO přez 4k se mi opravdu nechce (2000 klič, 1600 carpass, 500 programování) :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem ji posílal objednávku emailem s uvedením VIN kódu, kde jsem i psal, že jde o PIN číslo a při vyzvednutí přinesu velký technický průkaz sebou. V odpovědi ze servisu stálo, že to prozatím stačí a při vyzvednutí se ověří.

Jinak jsem se k tomu dostal přes kamaráda ze Slovenska, který mě to číslo ND poslal a zakoupil jej.

Tak a přesně proto jsem to sem nechtěl dávat,protože jsem tušil, že najednou ten díl nebude možné objednat.

:myslimPokud se nepletu v pravidlech fóra se přeci i píše, že se dohodl partnerský vztah s Domanský s.r.o. a mohl by se tedy vyjádřit někdo ze servisu.

[upravil dne 26/11/07 Marcel.Z]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak potvrzuji, že jde o potřebný klíč na konfiguraci a vstup do ŘJ motoru, BSi atd. Vystaveno ve Francii s názvem Code d Aces. Čtyři kouzelná písmenka a číslice.:super Koukám na ně.

Doporučuji atak na Č.L. P a bez servítek si objednat podle čísla ND tento díl. Za 76,- Kč bych je i jen naštval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...