Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Problem z motorem.


Guest cipiseg

Recommended Posts

Mam problem ze 406.Uz se nekomu z vas stalo ze vypnul klicek a motor bezel dal neky 3 vteriny???A nebo to neslo vytocit vic jak 3000 otacek???A nebo kdyz jsem jel z kopce a mel jsem tam rychlost a nepridaval jsem a pak jsem chtel pridat ta byl motor chciplej.Prosim o radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, no jak pisal prema, je dulezite vedet motor. Ja sem mal kedysi zigulika, a dal sem tam raz 85oktanovy benzin od kamosa, ktery ho nekde zehnal za 15 sk/litr. No a ked sem vypel zapalovani, nechcel svina jedna chcipnut. Teraz uz vim, ze to bylo nizkym oktanovym cislem, a o samodetonaciu, alebo jak sa to vola.... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V dieslech se moc nevyznám, ale co jsem se dočetl tady na fóru, tak že motor po vypnutí klíčku pár vteřin dojíždí prý většinou způsobuje vadný "chcípací" ventil na naftovém čerpadle. A že to nejde do otáček zase poukazuje na nouzový režim, který může vyvolat například výpadek důležitého čidla. Netuším ale, jestli to může způsobit i vadný chcípák. Chce to někoho znalejšího HDi-ček :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...
Guest ondreickaroman

Podavacie cerpadlo do nadrze predavaju nejaki poliaci. Bol tu niekde v diskusii odkaz. Skus to najst. Druha moznost je na www.ebay.de, ak vies po nemecky, tak sa cez autodiely preklikas, alebo daj hladat odkaz "kraftstoffpumpe 206" a budes milo prekvapeny cenami kompletneho plavaka, snimaca hladiny a podavacej pumpy. Vela zdaru. Len najst niekoho, kto ti to kupi. Ja tak kupujem uplne normalne, mam login a na paypall-e konto na platenie cez kreditku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...