Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chcipani PG automatu


mlaskac

Recommended Posts

Ahojte diskuteri, jsem mimo na sluzebce a volala mi z domova pani ze ji za posledni 2 dny nekolikrat chcipla p306 (benzin 100kw).

Potud by to bylo bezny, prece je to zenska :D ne vazne ridi dobre ale chcipa ji automat, jak popisuje tak pri dobrzdovani na semaforu :(

Nejake napady, servis navstivim hned jak se vratim ale jde mi o to jestli se da ubirat nejakym smerem. jak mi jana psala nebrzdi ani nijak prudce prave z obavy aby se to nestalo a stejne to tuatam proste chcipne coz je treba na magistrale nebo jizni spojce docela neprakticka zalezitosti.

diky za jakykoliv impuls

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

NO to mi staci ja nejsem mekanik takze je mi jasne ze asi nevyrazuje (po telefonu to nezjistim) mel jsem na mysli jestli prave ono vyrazovani nemuze mit na starosti nejake cidlo ale jake? od brzdovych svetel? nebo snimac otacek? uvidime co vymysli v servisu uz v noci se na to pujdu podivat, doufam ze to nesouvisi s tim ze je zima.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky nejsem mechanik, ale automat má táta a tady v práci všichni japonci. Rozhodně se mi zdá jako nesmysl, že by to "nevyřazovalo". Protože automat prostě nevyřazuje dokud mu tam nevrazíš neutrál. I když stojíš a stojíš na brzdě se zařazeným stupněm "D", tak auto má tendenci se rozjíždět. Podobně se automatem nedá prakticky brzdit motorem (kromě chvíle, kdy má auto zařazen nejvyšší stupeň) V ostatních případech při jízdě, když pustíš plyn, otáčky klesnou blízko k volnoběžným a brzdný efekt žádný. Pokud chceš např. z dlouhého táhlého kopce brzdit motorem, musíš mu natvrdo vnutit omezení maximálního zařazeného stupně. Jinak s Tvým problémem nevím. Mně to dělala Tempra s karburátorem, ale ta měla 15 let. Nechal jsem udělat předstih (což nepomohlo) a tak jsem malinko přidal na volnoběžných otáčkách. To sice pomohlo, ale stejně to nebylo ono. Pak jsem ji prodal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...