Guest Ondra Posted July 20, 2002 Share Posted July 20, 2002 Čau, mám problém.... Mám novou spojku a začlo to zlobit: Když tam dám neutrál a mám sešlápnutou spojku, tak je všechnoc v poho, ale když ji vyšlápnu, tak se ozve strašnej rachot. Nevíte, co by to mohlo bejt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Urbanek Tomas Posted July 20, 2002 Share Posted July 20, 2002 to se od toho srazu jeste zhorsilo? nebo to je ten ramus co to na srazu vydavalo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ondra Posted July 20, 2002 Share Posted July 20, 2002 No, furt ten stejnej ramus, obcas to neudela vubec, obcas je to mozna jeste horsi :mad: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted July 21, 2002 Share Posted July 21, 2002 si to bude spojkove lozisko , takze zase rozborka - sborka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ondra Posted July 21, 2002 Share Posted July 21, 2002 Coze? Takze me to ty magori udelali blbe? Mam to reklamovat, at to predelaj? BTW: Vadi to rachtani necemu? Nez se dohadovat s tema ..... tak treba to rachtani preziju, ale ono se to asi k****, ze? [Editováno 7/21/02 Ondra] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted July 21, 2002 Share Posted July 21, 2002 Tezko rict, jestli to udelali blbe, ale spis to lozisko bylo v pr... uz predtim (kolik to ma nalitane?) to by ukazovalo na ten hluk...... Dalsi moznost je, ze v servisu ti tam dali line lozisko, nez tam bylo (to aby si nachystali dalsi kseft. to doufam ne) Me to taky dlouho rachtalo.....a zadny problem jsem s tim nemel...(dlouho myslim asi tak 2 roky ) Jenom se vystavujes riziku, ze se ti to lozisko rozsype a ty uz si nezaradis.......Leda, ze by ses naucil radit bez spojky Doporucuju vymenu a myslim, ze chyba servisu to neni (i kdyz ti to mohli prezkouset a pripadne rict, ze je v ha....) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P205XR Posted July 29, 2002 Share Posted July 29, 2002 Je to urcite pritlacak spojky takze je nutna vymena a vadi to a to tak ze te to muze kdekoliv nechat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts