Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tónování skel


mk405

Recommended Posts

Nazdárek, tak bych si chtěl nechat natónovat skla na P405 (šedá metalíza) a zajímalo by mě jáký s tím máte zkušenosti? Zatím předpokládám pokovení a s EU homologací, nic proti foliím, ale myslím že se víc poškrábou. Nemáte někdo foto svého peugeotka jak to vypadá?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jindra: dík za fotku, ale tos to neposlal zrovna tomu pravýmu. Já nemám nikde žádný stránky, tak to nemám kde vystavit. Zkus někoho jinýho :) :) :) a nebo si to dej do svýho profilu tady na clubu (to ti tam já dát nemůžu, na to musíš být přihlášen ty).

Jinak, ještě kdybys mohl uvést pár podrobností k tomu zatmavení - stupeň zatmavení nebo propustnost, použitý materiál, firma která to dělala? Ď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To 405GLD: já to ještě nemám pokovený jen zjištuji kde a co bude nejlepší

To všem: mám vihlídnutou firmu Jirmásek, dělají tmavost na přání, je to dle EU normy a má to homologaci , cena by měla být 5200,- i za montáž více na www.hifiklub.cz/jirmasek-hlinsko

:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stupeň zatmavení dávám vždy max. i když oni to zatmaví jenom do 75%. Ale ty % si můžeš určit sám. Odstín je podle todo jaké máš zabarvené sklo. Pokud je čiré, tak to bude stříbrné. Ale údajně už jdou i jiné odstíny, ale tam je cena kolem 9 tis. Homologace je automatická. Bez homologace to nebrat!!! A nechal jsem to dělat ve Zlíně. fy Autosklo Daro.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky Jindrovi za foto, musím uznat že má pěpnou 405, jen z toho fota jsem nevidel moc to pokovení , protože je tam odlesk světla.

Jinak co se týká toho zatmavení tak odstíny se dělají : stříbrný a černý a pokud máš originál kouřové ( bronzové ) tak snad do zelena a ještě jedna atu nevím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak mám folie na 306ku vínová metla. 5dvéř cena 4300 s daní. Děláno ve zlíně. Vzadu + kufr úplná tma MAX :-) a předek (boční) na 75%. sice vnoci ho*no vidím při couváním ale pohoda. Jinak mám atest sice s poznámkou že je to jen od ramen řidiče dozadu ale ten poslední list na STK ukazovat nebudu a na celnici stáhneš okýnko. POlicajti mě stavěli. řekl jsem že to mám uvedený ve velkým technyčáku a v klidu mě pustili. Je na to záruka myslím 3 nebo dokonce 5 let. Folie je z USA momentálně si nevzpomenu ale může se podívat na výrobce. Nic poškrábaný není a držíto už půl roku. doba instalace 4 hoďky bez vyndání skel. Kámošovi teď nacouvala avie do astry a ta foliemu to rozbité sklo udržela v celku když už nic :-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

celni sklo ma mit propustnost 75%, bocni 70% a se zadkem si muzes delat co chces, treba si to pokovit 2 mm plechem :D

Jinak vsichni si mysli, ze ta hranize 75% je kvuli tomu aby clovek videl ven, ale je to naopak, videt vas a hlavne vase reakce musi videt ridic jinych aut nebo chodec, to uz jejedno, ale je to proste kvuli tomu byt viden.

[Editován dne 12/11/03 Masinka]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spíš si myslím, že tě musí vidět policajt když tě zastaví. A taky když tě není vidět a vyfotí tě radar tak můžeš říct že si to neřídil a nějak se hádat o pokutu. Proto mají být ve předu tak světlé skla. Chodcům a ostatním řidičům do toho, podle mě, nic není, pokud na ně nenajíždíš a nemáváš rukama aby ti uhnul. :-)

NO a co já vím tak. nikdo mi nepotvrdil že ti pokoví čelní sklo nebo na něj nalepí zatmavenou folii. Max ti tam dají proužek na horní hranu proti slunci. Ani si teď neuvědomuji, že bych někdy viděl zatmavený čelní sklo. :-)) MOžná ti to udělají ale atest ti na to asi nedají.

přední boční může mít co já vím zatmavení 25% což je asi to samé jak propustnost 75% :-) JInak je to jedno, klidně i ten plech:-)

Jinak mám nafocený Golf červený s černou folií. vzadu úplná tma a v předu těch 75% zatmavení klidně pošlu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja ridim tim stylem, ze kdyz jedu po hlavni a vidim prijizdet auto z vedlejsi, tak se divam na ridice jestli se na me diva a jestli o me vi, tim se da celkem predejit dopravni nehode, protoze musis umet predvidata a tim ze vidis, ze te ridic vide, tak muzes predpokladat ze na tebe zareaguje, ikdyz to nemusi byt pravda, ale kdyz na toho ridice nevidim, tak tak se podle toho taky tak chovam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...