Jump to content

Problem s benzinovou pumpou

voštík
 Share

Recommended Posts

Tak zed jsem to nedoresil...... pri sundavani hadice k benzinove pumpe se mi podarila ulomit ta plastova trubicka, kterou se vraci benzin do nadrze....... :mad:

Nevíte cim by to slo zalepit? benzin je strasny leptadlo :(

ZA RADU DEKUJI

• 2 weeks later...

Myslite epoxid´jako ten jak se s nim laminuje??? Tak myslim ze ten je v pohode protoze kdyz jsem si opravoval kapotaz na motorce tak jsem to pak brousil a pred strikanim odmastoval tech. benzinem a bylo to v pohode.

Kratkodobe to urcite vydrzi, ale co dlouhodobe pusobeni...????? no musim to vyzkouset..

BTW: ve stredu se jede strikat... barva je uz doma a auticko kooooonecne uplne perfektos pripravene, takze pozitri to pretahujem po vl. ose asi 5km k jednomu manikovi :-)))) ja se tak tesim!!!!!§§§

Doufam, ze to vzdycky na tu rucni brzdu ubrzdim - nema to ani pedaly, akorat volant :D

nafta sice nie je taká agresivna ako benzin, ale aj som si zalepil púzdro na palivový filter, dvojzložkovým epoxidom, a uz rok to drží uplne v pohode. Nafta mi tam do hliníka "vyžrala dieru asi 2 cm(po ocisteni)". skus možno to bude tiež v pohode.

On ten benzín epoxid nerozleptá, ale dokáže prosakovat i mikroskopickou skulinkou, pokud to někde opravdu stoprocentně nepřilne. Z toho důvodu nemám rád lepení... ale jasně, vždy záleží na konkrétním případě.

Copak na tom bude za barvu?

no možná dojde k tomu,že si budeme lakovat to čerpadlo! :-) nejlepší barva na auto je "auto z nerez plechu" či "alespoň pochromovaná kastle" to by bylo odlesků a oslňených spoluobčanů řidičů :-)))