voštík Posted July 20, 2002 Share Posted July 20, 2002 Tak zed jsem to nedoresil...... pri sundavani hadice k benzinove pumpe se mi podarila ulomit ta plastova trubicka, kterou se vraci benzin do nadrze....... Nevíte cim by to slo zalepit? benzin je strasny leptadlo ZA RADU DEKUJI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P205XR Posted July 29, 2002 Share Posted July 29, 2002 A co mas za auto. Jestli se ti vyplati to lepit. Ja jsem menil pumpu u 205 a vysla na 900,-. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted July 30, 2002 Author Share Posted July 30, 2002 p 205 1,6 89PS..... ta pumpa je uplne v pohode, akorat me sere ten camprdlik... A 900,- se mi za to teda davat nechce...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted July 30, 2002 Share Posted July 30, 2002 voštík: a ta pumpa je na motóru, a nébo v nádrži? Válí se mi tu ještě ten 1,6i z 309-ky, bych ti to možná i sundal... (za 900,- klidně hned ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makovice Posted July 30, 2002 Share Posted July 30, 2002 Asi bych zkusil epoxid? Makovice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted August 2, 2002 Author Share Posted August 2, 2002 oddie: dyt ruikam, ze se mi to nechce kupovat makovice: no o tom epoxidu jsem taky uvazoval, ale nevim, jak je to s odolnosti proti benzinu nerozlepta ho ten parchant? Aby mi pak nevalil benal nekam do p... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makovice Posted August 2, 2002 Share Posted August 2, 2002 No nevim,ale za pokus to stoji. Tak udelej kapku epoxidu (popripadne neco jinyho) a hod ji do sklenicky s benzinem ... a uvidis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P205XR Posted August 5, 2002 Share Posted August 5, 2002 Myslite epoxid´jako ten jak se s nim laminuje??? Tak myslim ze ten je v pohode protoze kdyz jsem si opravoval kapotaz na motorce tak jsem to pak brousil a pred strikanim odmastoval tech. benzinem a bylo to v pohode. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted August 5, 2002 Author Share Posted August 5, 2002 Kratkodobe to urcite vydrzi, ale co dlouhodobe pusobeni...????? no musim to vyzkouset.. BTW: ve stredu se jede strikat... barva je uz doma a auticko kooooonecne uplne perfektos pripravene, takze pozitri to pretahujem po vl. ose asi 5km k jednomu manikovi :-)))) ja se tak tesim!!!!!§§§ Doufam, ze to vzdycky na tu rucni brzdu ubrzdim - nema to ani pedaly, akorat volant Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludom Posted August 6, 2002 Share Posted August 6, 2002 nafta sice nie je taká agresivna ako benzin, ale aj som si zalepil púzdro na palivový filter, dvojzložkovým epoxidom, a uz rok to drží uplne v pohode. Nafta mi tam do hliníka "vyžrala dieru asi 2 cm(po ocisteni)". skus možno to bude tiež v pohode. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted August 6, 2002 Share Posted August 6, 2002 On ten benzín epoxid nerozleptá, ale dokáže prosakovat i mikroskopickou skulinkou, pokud to někde opravdu stoprocentně nepřilne. Z toho důvodu nemám rád lepení... ale jasně, vždy záleží na konkrétním případě. Copak na tom bude za barvu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master_Tom Posted August 7, 2002 Share Posted August 7, 2002 Oddie: Voštík mi říkal, že si to nechá dát barvou spermatu (aby si to mohl případně sám nahodit, když by to někde odřel) :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted August 7, 2002 Author Share Posted August 7, 2002 pravda, jak jsem to videl dneska strikle tim sprycem, tak jsem uvazoval chvilku o teto prakticke barve..... :-)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted August 8, 2002 Share Posted August 8, 2002 Voštík: vůbec nejlepší je mít omlácenou kraksnu natřenou štětkou - to se ti pak na silnici radši každej uctivě vyhne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted August 8, 2002 Author Share Posted August 8, 2002 no po dnesku mam ruce jak Arnold od toho brouseni a ta prace neni vubec videt. Zitra druhy dil a mozna i neco barvy (dvere a tak) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted August 9, 2002 Share Posted August 9, 2002 Čím to děláš, pod vodou, nebo excentrou? Já když kdysi dával do laku autíčko, taky mě lakýrník prohnal... kýbl s vodou, štos papírů a jedééém - druhej den jsem se sám skoro ani nenasnídal:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted August 9, 2002 Author Share Posted August 9, 2002 kýbl, voda, štos papírů (600, ale mozna by bylo ještě lepší 800 - 1200, ale to bych na tom strávil "mládí" No aspoň, že se to začalo konečně zase hýbat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted August 9, 2002 Author Share Posted August 9, 2002 BTW: A sledujete, vážení, jak se tato diskuze odklonila od tématu? Benzínová pumpa a lakování.......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harry Posted August 9, 2002 Share Posted August 9, 2002 no možná dojde k tomu,že si budeme lakovat to čerpadlo! :-) nejlepší barva na auto je "auto z nerez plechu" či "alespoň pochromovaná kastle" to by bylo odlesků a oslňených spoluobčanů řidičů :-))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted August 9, 2002 Share Posted August 9, 2002 Voštík: diskuze se nám od tématu odklonila, to sleduju. A taky sleduju sleduju, jak jsi hroozně ukecanej, máš zdaleka nejvíc příspěvků ze všech :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts