vvvrtep Odesláno 5. listopad 2007 Odesláno 5. listopad 2007 Chtěl bych do své 405 s jednobodovým vstřikováním dát jiný motor s vícebodovým vstřikováním.Ten starý má problémy se snímačem škrtící klapky a těsností na klice.Chtěl bych přehodit celou elektriku k motoru a počítač a všechny snímače. Je to vůbec možné vyměnit. Nenarazím na nějáký problém ? Myslím, že se dostanu i na lepší spotřebu. Díky Petr Citovat
Pája Rybišár Odesláno 5. listopad 2007 Odesláno 5. listopad 2007 použi hledání...uživatel MicTD jsi něci podobnýho dělal v P309... Citovat
.mycTD Odesláno 5. listopad 2007 Odesláno 5. listopad 2007 ja tam nechal puvodni motor, jen jsem vymenil to vstrikovani vc. RJ a kompletni kabelaze v motorovem prostoru. ta sla normalne nacvakat do pojistkovky misto stavajici, takze zadny problem. plus pochopitelne rozdelovac, vahu vzduchu a podobne hlouposti. v hlave bylo treba jen prehazet stefty na uchyceni jineho sani, ale diry byly pro obe varianty, takze taky v pohode. po prehazeni vsechno bezelo, jak melo. po dvou dnech teda odesla spojka, ale to uz je jina vec:D menil jsem 1bod XU9M za 128PS GTi. [upravil dne 5.11.07 .mycTD] Citovat
Hanys55 Odesláno 21. listopad 2007 Odesláno 21. listopad 2007 Původně zaslal: .mycTD ja tam nechal puvodni motor, jen jsem vymenil to vstrikovani vc. RJ a kompletni kabelaze v motorovem prostoru. ta sla normalne nacvakat do pojistkovky misto stavajici, takze zadny problem. plus pochopitelne rozdelovac, vahu vzduchu a podobne hlouposti. v hlave bylo treba jen prehazet stefty na uchyceni jineho sani, ale diry byly pro obe varianty, takze taky v pohode. po prehazeni vsechno bezelo, jak melo. po dvou dnech teda odesla spojka, ale to uz je jina vec:D menil jsem 1bod XU9M za 128PS GTi. [upravil dne 5.11.07 .mycTD] Jen jeden dotaz ze zvědavosti, co to má za smysl ??? Citovat
Maverick Odesláno 21. listopad 2007 Odesláno 21. listopad 2007 Původně zaslal: Hanys55 Původně zaslal: .mycTD ja tam nechal puvodni motor, jen jsem vymenil to vstrikovani vc. RJ a kompletni kabelaze v motorovem prostoru. ta sla normalne nacvakat do pojistkovky misto stavajici, takze zadny problem. plus pochopitelne rozdelovac, vahu vzduchu a podobne hlouposti. v hlave bylo treba jen prehazet stefty na uchyceni jineho sani, ale diry byly pro obe varianty, takze taky v pohode. po prehazeni vsechno bezelo, jak melo. po dvou dnech teda odesla spojka, ale to uz je jina vec:D menil jsem 1bod XU9M za 128PS GTi. [upravil dne 5.11.07 .mycTD] Jen jeden dotaz ze zvědavosti, co to má za smysl ??? Smysl to má ten, že původní XU9M má výkon 80kW a GTi tušim 94kW Citovat
Hanys55 Odesláno 21. listopad 2007 Odesláno 21. listopad 2007 A takže jsem tušil správně že se tu jde po konících To ovšem vyvstává druhá otázka , kdo mi prodá vícebodové vstříkování do mé 405 ?!?!?:mrk Citovat
John Odesláno 22. listopad 2007 Odesláno 22. listopad 2007 Původně zaslal: Mefisto86 Smysl to má ten, že původní XU9M má výkon 80kW a GTi tušim 94kW GTI měli výkon 88kw a pak byli i verze 94kw a to myslím bez katu... Ale nejvíc se dělalo verzí 88kw Citovat
.mycTD Odesláno 25. listopad 2007 Odesláno 25. listopad 2007 pouzil jsem samozrejme tech 94kW, kdyzuz takuz:P kazdopadne po konich se tu urcite neslo, tech 108 by mi na 4km cestu do prace taky stacilo. hlavni duvod byl v neustalem odhalovani hledani a novych zavad v elektronice solexu, vse pochopitelne metodou pokus-omyl, pac diagnostiku to zadnou nema. MPI si myslim, ze je mnohem spolehlivejsi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.