voštík Posted July 19, 2002 Share Posted July 19, 2002 mrknete na http://www.spoilersmax.co.uk/peugeot__spoilers.htm je tam hodne pezotackych plastu a neni to zadnej brutal tuning - spis jenom decentni. Brutalni jsou ale ceny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aulo Posted July 20, 2002 Share Posted July 20, 2002 Máš recht mařenko, pár plastů tam je,sice nic moc výběr ale za ty prachy no nekup to! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted August 12, 2002 Share Posted August 12, 2002 Když už je řeč o plastech, nevíte někdo, kam se vydat pro plexi ofuky na boční okna? Konkrétně značky HEKO. A pokud možno okolo Prahy, pls... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamancha Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Mozna blby dotaz - maji ty ofuky i jiny vyznam nez esteticky - hlucnost ? Vetrani ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peta_V Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 http://www.autodoplnky.cz http://www.tuning-centrum.cz [upravil dne 8.12.05 Peta_V] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holly Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Původně zaslal: oddie Když už je řeč o plastech, nevíte někdo, kam se vydat pro plexi ofuky na boční okna? Konkrétně značky HEKO. A pokud možno okolo Prahy, pls... Jé, oddie, ty tuníš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Původně zaslal: lamancha Mozna blby dotaz - maji ty ofuky i jiny vyznam nez esteticky - hlucnost ? Vetrani ? no já nevím jestly se tomu neříká nefuky a to by pak mělo dělat to že ti to nefičí dovnítř Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Původně zaslal: Holly Původně zaslal: oddie Když už je řeč o plastech, nevíte někdo, kam se vydat pro plexi ofuky na boční okna? Konkrétně značky HEKO. A pokud možno okolo Prahy, pls... Jé, oddie, ty tuníš? Koukni na datum - je to přes 3 roky starej topic :papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holly Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Aha, toho jsem si nevšiml, kdo tady vytahuje takovýhle vykopávky? Lamancha: radši příště založ nový téma, prosím, přece nebudeme u každýho příspěvku koukat na datum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Původně zaslal: Holly Aha, toho jsem si nevšiml, kdo tady vytahuje takovýhle vykopávky? Lamancha: radši příště založ nový téma, prosím, přece nebudeme u každýho příspěvku koukat na datum. podle mě je lepší najít starý téma a zeptat se v něm,než zbytečně kvůli otázce zakládat nový Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamancha Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Tak jsem to udelal - zadal jsem hledat \"ofuky\" naskocilo tohle tema, tak jsem pokracoval-nemluve o tom, ze ty odkazy jsou funkcni i po tech trech letech:roker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaHab Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Koupil jsem na 206 origo PUG za 1400 a docela spokojenost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepáá Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Jede to s tím motorem. Je to 3 válec nebo 4.:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadra Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Já mám ofuky ze SPEIvýfuky. Značku neveem, ale stály cca 700, jsou kouřový a musel jsem je tam nalepit silikonem, páč to jejich lepidlo nedrží. Je to dobrá věc, když stáhneš okýnko cca 10cm, tak do auta nefouká a přesto to větrá. taky ten vzduch okolo tak nefučí.shrnuto - fajn věc, a taky to auto líp vypadá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaHab Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Původně zaslal: Pepáá Jede to s tím motorem. Je to 3 válec nebo 4.:papa Není to žádný sportovec, ale 160 bez problémů i s plným kufrem a 4 lidma. Nemám s tím žádný problém, když držíš 2-3000 tak se to chová poměrně v pohodě a velmi blízko k benzínu, navíc je to cca za půl hodiny téměř potichu a neklape to jako TDI. Samozřejmě že je to normální motor, má to 4 hrnky, ne jak ta debilita od Šáde Werke, kde běhají 3 a ve čtvrtém je pro zlepšení ekonomiky provozu a ještě lepší chrochtání závaží. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamancha Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 kdyby jste si nahodou kupovali 4dilnou sadu \"antipruvanovych plexi\" na P307 Break ci SW a prodavac vam tvrdil, ze to pasuje - tak ho rovnou kopnete do ....., vcera jsem to montoval a i kdyz mi odkyval, ze to zarucene pasuje na Break tak ani nahodou:grr - znackovy servis Peugeot - Ostrava-Vitkovice , navic mi slibili plexi jeste na dalsi auto a uz se neozvali - dalsi servis pug na .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts