AhMeD_AMD 0 Nahlásit příspěvek Odesláno 29. říjen 2007 Ahoj v poslední době skoro při každém studeném startu se mi z motorové části ozve dost nepříjemný zvuk - při otočení klíčkem do startovací polohy slyším jak startér roztáčí motorem, pak motor naskočí a cca vteřinu poté se ozve skřípot/vrzot či jak to popsat který trvá max vteřinu. Dle mého bude problém ve startéru, možná by stačilo jej promazat. Nevíte někdo jestli je má doměnka správná a zdali je možno startér jednoduše rozebrat a složit? (dělal jsem to na Favoritu) Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
mio 0 Nahlásit příspěvek Odesláno 29. říjen 2007 Zdravim.Rozeber vyměn pouzdra a udělal bych si i uhlíky když to budeš mít rozhozený.Jde to docela dobře,neodkládal bych to! Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
klumir 0 Nahlásit příspěvek Odesláno 29. říjen 2007 Jo,jo,MIO má pravdu,bude tam nějaké ložisko úplně suché a proto tak ječí.Rozebrat,špatné vyměnit a namazat.Asi to bude ložisko přímo na motorku,v převodovce už nejsou tak vysoké otáčky,aby to ječelo..... Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Meldik 0 Nahlásit příspěvek Odesláno 29. říjen 2007 Tak to mam asi ten samej problem...pri studenym startu to same..... Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
klumir 0 Nahlásit příspěvek Odesláno 29. říjen 2007 neboj,na to se neumírá,většinou to stačí jen rozebrat a namazat....,ale lepší je vyměnit... Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Hafity 668 Nahlásit příspěvek Odesláno 30. říjen 2007 No podle popisu se ještě podívej, v jakém stavu je volnoběžka u pastorku. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
AhMeD_AMD 0 Nahlásit příspěvek Odesláno 30. říjen 2007 Dík za rady, v neděli to rozeberu, dám pak vědět jak jsem dopad Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
AhMeD_AMD 0 Nahlásit příspěvek Odesláno 6. listopad 2007 Tak jsem to dnes rozdělal a startér vypadá relativně dobře. Opotřebované jsou snad jen ty uhlíky a pouzdra. (V Allstaru za celkem necelých 450,-) Večer to zkompletuji a pokud to bude ok tak sem hodím pár fotek...... Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky