.mycTD Odesláno 2. listopad 2007 Odesláno 2. listopad 2007 aaa KoudaK uz je taky doma. to jsi do tech lelekovic lezl po ctyrech, ne:D Citovat
KoudaK Odesláno 2. listopad 2007 Odesláno 2. listopad 2007 Původně zaslal: .mycTD aaa KoudaK uz je taky doma. to jsi do tech lelekovic lezl po ctyrech, ne:D Ne..Tlačil... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. listopad 2007 Odesláno 2. listopad 2007 Koukám že jste se měli fajn. Dariska měla hodně přitažlivý naušnice:mrk:D:D Citovat
John Odesláno 3. listopad 2007 Odesláno 3. listopad 2007 Původně zaslal: KoudaK Pěkný fotky až na tu druhou je tam nějaká obluda... jsi tam měl udělat černej flek.... místo toho Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. listopad 2007 Odesláno 3. listopad 2007 Původně zaslal: John Původně zaslal: KoudaK Pěkný fotky až na tu druhou je tam nějaká obluda... jsi tam měl udělat černej flek.... místo toho jak to mluviš o předsedovi ?!:D:D Citovat
mk405 Odesláno 3. listopad 2007 Odesláno 3. listopad 2007 tak tohle jsme potkali a proto dojeli o pár hodin déle;) Citovat
mk405 Odesláno 3. listopad 2007 Odesláno 3. listopad 2007 Původně zaslal: mk405 tak tohle jsme potkali a proto dojeli o pár hodin déle;) Citovat
mk405 Odesláno 3. listopad 2007 Odesláno 3. listopad 2007 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: mk405 tak tohle jsme potkali a proto dojeli o pár hodin déle;) Citovat
John Odesláno 3. listopad 2007 Odesláno 3. listopad 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Pěkný fotky až na tu druhou je tam nějaká obluda... jsi tam měl udělat černej flek.... místo toho jak to mluviš o předsedovi ?!:D:D Předsedu nemyslím.. ale toho uprostřed....... :D Citovat
KoudaK Odesláno 3. listopad 2007 Odesláno 3. listopad 2007 Původně zaslal: John Původně zaslal: Pe.Tr Pěkný fotky až na tu druhou je tam nějaká obluda... jsi tam měl udělat černej flek.... místo toho jak to mluviš o předsedovi ?!:D:D Předsedu nemyslím.. ale toho uprostřed....... :D Jo tu vobludu uprostřed?! tak tu já neznám... Citovat
KoudaK Odesláno 3. listopad 2007 Odesláno 3. listopad 2007 Původně zaslal: .mycTD vypadam znudene:roll ne ne byl jsi překvapen a pač se nerad fotíš tak máš takovéj kukuč..:myslim Citovat
Trundik Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: KoudaK Takže.. Předem děkuji Trundíkovi,že přišel s tou myšlenkou jet do Prahy na tak super sraz a realizoval ji... No a fotek mám taky dost a taky mám strach některý někde zveřejňovat.. Vid,Daris? Takže jen co najdu odvahu tak sem pár dám...:super AAAAAA , největší mlžič tohoto týdne se ozval!Dacan jeden !:D:D Ty herečko! Jakej mlžič? jaká hérečka? to jsem trošku nepochopil. Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 Původně zaslal: Trundik Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: KoudaK Takže.. Předem děkuji Trundíkovi,že přišel s tou myšlenkou jet do Prahy na tak super sraz a realizoval ji... No a fotek mám taky dost a taky mám strach některý někde zveřejňovat.. Vid,Daris? Takže jen co najdu odvahu tak sem pár dám...:super AAAAAA , největší mlžič tohoto týdne se ozval!Dacan jeden !:D:D Ty herečko! Jakej mlžič? jaká hérečka? to jsem trošku nepochopil. V tydnu jsem se s Koudakem o tom to srazu bavil a on jako že si to tam užijte apodobny kecy a přitom věděl že dojede , darebak jeden , mě tahal za nos!:D:D [upravil dne 4/11/07 Pe.Tr] Citovat
Trundik Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 to není mlžení ani herectví. To byla naše STRATEGIE. Citovat
.mycTD Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 Původně zaslal: Trundik to není mlžení ani herectví. To byla naše STRATEGIE. jj, bylo treba si zajistit mista k sezeni:super Citovat
Trundik Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 Původně zaslal: aka hihi, ja to vedela Jak to? kdo ti to řekl. Věděli o tom (z mé strany) pouze dva lidi. Já si to s nimi vyřídím. Citovat
Vvitty Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 trundiku jako bys nevedel, ze se v cechach vsechno rozkeca ja to taky vedel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.