BUDAY Posted July 17, 2002 Share Posted July 17, 2002 Ahojte, chcel by som sa spýta?. Kúpil som Peugeota 106 XSi,1,4, 3-dverový,1992 rok výroby. Klepoce mi v prednej náprave pri zatáčaní do prava, hlavne pri rozbehu.Pri jazde to nerobí. Čo by to mohlo by?, a čo to asi stojí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted July 17, 2002 Share Posted July 17, 2002 Klepe to v záběru a v rejdu? Pravděpodobně poloosa. U nás je cca za 2.500,-, na Slovensku nevim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUDAY Posted July 18, 2002 Author Share Posted July 18, 2002 Dá sa zohna? aj blízko Brna ? Mám tam kontakt, a dalo by sa to dopravi? sem k nám. Dajte mi vedie?. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek206 Posted July 18, 2002 Share Posted July 18, 2002 V Brně je hned několik firem co mají poloosy. Auto Štangl, Autodíly Grossman, nebo Autobenex otázkou už zůstává jen cena a taky to jestli je to nová poloosa, nebo repas. Jestli chceš napíšu ti na ty firmy kontakt, ale jestli máš někoho kolem Brna, tak by to pro něj neměl být problém. Kdyžtak se ozvi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUDAY Posted July 18, 2002 Author Share Posted July 18, 2002 Čau Marek, prosím ?a, pošli mi kontakty na tieto firmy, bolo by to super. Lebo včera som sa bol pýta? v Peugeote v BA, a cena 17000 ma hrozne zarazila. Stačil by aj repas. Díky môj mail: peter.buday@winston.cz [Editováno 7/18/02 BUDAY] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted July 18, 2002 Share Posted July 18, 2002 Šmarjápanno, 17tis za poloosu??? U Peugeota se na takový věci neptej, to jsou hrozný pálky. Radši se podívej např. na: www.aci.cz www.autokelly.cz www.autobenex.cz www.dnd.cz Tyhle prodejny replik ale přeci musej fungovat i na Slovensku, ne? Zkus chvilku hledat a určitě něco podobného najdeš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MK Posted July 22, 2002 Share Posted July 22, 2002 na 100% je to "homo kloub" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludom Posted July 24, 2002 Share Posted July 24, 2002 Tiez si myslim, ze je to homokinetak, ja som mal ten isty problemik. Mna na 405 vysiel okolo 2900 Sk, zhruba pred 3/4 rokom. Ale neviem ci su zhodne zo 405. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted July 24, 2002 Share Posted July 24, 2002 No, tak 405 se 106 teda nemá shodné poloosy ani omylem . Ta cena by zhruba odpovídala, za repliku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts